Θέλεις ευελιξία στο στιλ σου; Ακολούθησε τις οδηγίες της Queen Letizia

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας έχει ένα πολύ κομψό στιλ που στηρίζεται σε φορέματα, tailored κουστούμια και pastel χρώματα. Λίγες μέρες πριν  η Letizia απέδειξε για άλλη μια φορά την ευελιξία της γκαρνταρόμπας της με ένα outfit που αξίζει να δεις.

Credit Photo Zuma/SplashNews.com

 Το κομψό camel παλτό της από την Carolina Herrera το συνδύασε άψογα με ένα γαλάζιο φόρεμα, δίνοντας σε αυτό το ανοιξιάτικο κομμάτι μία ευκαιρία στο χειμερινό styling.

 

 Credit Photo Zuma/SplashNews.com

 

Credit Photo Zuma/SplashNews.com

Ολοκλήρωσε το look της με καφέ top handle τσάντα από την Carolina Herrera και nude slingback γόβες.  Τα καμηλό παλτό είναι βασικό στοιχείο για τον κρύο καιρό, οπότε είναι λογικό ότι η Letizia το διάλεξε μέσα στον χειμώνα, όμως η έκπληξη είναι ότι το συνδύασε με ένα ανοιξιάτικο γαλάζιο φόρεμα από τον Ισπανό σχεδιαστή Adolfo Dominguez.

Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

 

Όπως και η πριγκίπισσα Κέιτ, η Queen Letizia φοράει ξανά και ξανά κάποια ρούχα, κάνοντας την ανακύκλωση το βασικό κομμάτι του προσωπικό της στιλ και βεβαίως δεν μένει στις εποχές αλλά κάνει συνδυασμούς ώστε να μην μένει τίποτε αφόρετο για πολύ καιρό!

Κεντρική φωτογραφία – Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

 

 

Read More

And More