Τι φοράμε αυτό το ΣΚ; Casual συνδυασμοί που θα σε ανανεώσουν

Το Σαββατοκύριακο είναι πάλι εδώ και θέλουμε να περάσουμε όμορφα ( πάντα με προσοχή ) να διασκεδάσουμε και να έχουμε το απόλυτο στιλ. Εδώ στο Τlife κάθε εβδομάδα κάνω μία βόλτα στο Instagram και σου διαλέγω casual κυρίως σύνολα από τα πιο στιλατα κορίτσια και έτσι παίρνεις έμπνευση χωρίς να πάρεις καινούργια ρούχα. Βλέπεις τι έχεις και κάνεις συνδυασμούς ανάλογους χωρίς όμως extra αγορές.

@alisontoby

Τα neutral χρώματα είναι τώρα τέλεια για συνδυασμούς μέσα στην πόλη, ειδικά το λευκό τζιν με μπεζ t shirt ή πουκάμισο αποτελεί «στολή» για το ΣΚ!

@carodall

Τα χρώματα συνεχίζουν να είναι ψηλά στις επιλογές μας ακόμη και το Φθινόπωρο και ένα σύνολο με έντονα χρώματα θα μας φτιάξει την διάθεση.Βερμούδα και σακάκι για βόλτα στην πόλη το ΣΚ!

@selintufanoglu

Χαλαρό στιλ δεν γίνεται μόνο με παντελόνι, ένα φόρεμα σε χακί χρώμα και κουμπιά με mules αποτελεί super look για το ΣΚ.

@juliesfi

Οι αγαπημένες μας floral φούστες  γίνονται τέλειο σύνολο για τις χαλαρές σου βόλτες με φανελάκι ή ένα ελαφρύ πλεκτό.

@patrisiasanes_

Ολόσωμη φόρμα για όλη την ημέρα, διάλεξε μία σε γήινη απόχρωση και συνδύασε την με neon αξεσουάρ.

@jessicasky_

Το τζιν παραμένει η πιο στιλάτη λυση για όλη την ημέρα και τώρα το συνδυάζεις  με σακάκι και σανδάλια βάζοντας φθινοπωρινά και καλοκαιρινά στοιχεία σε ένα look.

@lydiajanetomlinson

H βερμούδα σε λευκό χρώμα αποτελεί μία τέλεια πρόταση για χαλαρό στιλ και την απογειώνεις συνδυάζοντας της με χρωματιστό πουκάμισο.

@mariaruizacuna

Το γιλέκο είναι το top που γίνεται must have για όλα τα παντελόνια σου τώρα. Συνδύασε το με ανδρικό παντελόνι και χρυσά κοσμήματα σε μία urban εμφάνιση.

@sonialyson

Αξεπέραστη επιλογή τα φορέματα με χαλαρό ύφος και prints, φόρεσε τα τώρα με sneakers.

@styleandthebeach

Mακριές φούστες με φανελάκι και mules σε σύνολο που παίρνει πολλά like!

 

 

 

Read More

And More