Τι πανωφόρι να φορέσεις και πως να το σετάρεις με τα ρούχα σου για το βράδυ της Ανάστασης

Ήρθε το Πάσχα φίλη μου, το οποίο φέτος είναι αρκετά νωρίς. Και ένα από τα βασικά ζητήματα που μας απασχολεί για τα look της Ανάστασης είναι το πανωφόρι. Από τη μια δεν μπορείς να βάλεις ένα χοντρό παλτό γιατί κάνει ζέστη πια και από την άλλη δεν γίνεται να μην ρίξεις και κάτι στους ώμους σου γιατί θα έχει ψύχρα. Τι να βάλεις λοιπόν, ώστε να είσαι στιλάτη αλλά και ανοιξιάτικη; Σήμερα θα ασχοληθούμε με αυτό το ζήτημα και θα σου δείξουμε πέντε total looks με ξεχωριστά πανωφόρια για να πας στην Ανάσταση όπως πρέπει.

Πάρε ιδέες και δες τι μπορείς να σετάρεις με αυτά που ήδη έχεις ή κάνε κάποιες αγορές για να εμπλουτίσεις το στιλ σου. Άλλωστε οι προτάσεις μας είναι super οικονομικές!

 

1.Ανοιξιάτικο παλτό

Παλτό Zara 59,95€
Jumpsuit Lynne 99€
Τσάντα Axel 50€
Δαχτυλίδι Monica Vinader 210€
Γόβες Sante 79€

Είναι συνήθως πιο ελαφρύ από το χειμερινό και σίγουρα έχει πιο ιδιαίτερο χρώμα (κυρίως pastel). Ιδανικό για να το συνδυάσεις με το φόρεμα της Ανάστασης αλλά και με jumpsuit. Δείχνει super stylish αν το ρίξεις στους ώμους!

 

2.Leather jacket

Jacket BSB 89,90€
Τοπ H&M 14,99€
Φούστα Ted Baker 205€
Τσάντα BCBG Max Azria 186€
Σκουλαρίκια Marks & Spencer 19,90€
Γόβες Sante 79€

Κι όμως το leather jacket είναι μία πολύ καλή λύση για τη βραδιά αυτή. Είτε το έχεις σε μαύρο ή έχεις πάρει ένα πιο ανοιξιάτικο σε χρώμα, μπορείς να το σετάρεις στην εκκλησία με παντελόνι, αλλά αν θες δώσε λίγο πιο θηλυκή όψη, συνδυάζοντάς το με midi φούστα.

 

3.Τweed σακάκι

Σακάκι H&M 59,99€
Τοπ H&M 24,99€
Ζιπ κιλότ Ted Baker 126€
Κολιέ Mango 15,99€
Τσάντα H&M 12,99€
Γόβες Massimo Dutti 69,99€

Από τις πιο δυνατές επιλογές για τώρα σε πανωφόρι. Το βρίσκεις σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες, πάει τέλεια με τα denim σύνολά σου και βέβαια πάει και στην εκκλησία με μία zip culotte!

 

4.Καμπαρντίνα

Καμπαρντίνα H&M 59,99€
Φόρεμα Karen Millen 205€
Σκουλαρίκια Mango 9,99€
Τσάντα Mango 29,99€
Γόβες Migato 50€

Η κλασική εκδοχή ή με military στοιχεία είναι μία πολύ καλή επιλογή για το βράδυ στην εκκλησία. Με ένα φόρεμα και chic pumps έχεις και το σωστό ντύσιμο για την Ανάσταση, αλλά είσαι και πολύ καλά ντυμένη για ένα κάλεσμα μετά σε κάποιο φιλικό σπίτι.

 

 

5.Folk jacket

Jacket Zara 69,95€
Τοπ Mango 22,99€
Jeans Esprit 59,99€
Σκουλαρίκια H&M 9,99€
Τσάντα Benetton 29,95€
Ankle boots H&M 34,99€

Αν ετοιμάζεσαι για χωριό ή βουνό και σπας το κέφαλι σου τι πανωφόρι να πάρεις, τότε εγώ θα σου δώσω την τέλεια λύση. Σίγουρα έχεις δει παντού αυτό το folk jacket, μοιάζει λίγο με kimono αλλά είναι πιο χοντρό και πιο ζεστό. Αυτό θέλουμε για το ορεινό προορισμό μας, και βέβαια με τζιν και suede booties έχουμε το σωστό look.

 

 

 

Read More

And More