Το απόλυτο shoe trend για το κρύο και 8 τρόποι να το φορέσεις και να το απογειώσεις

Όπως ακριβώς οι knee-high μπότες, τα vintage sneakers όπως είναι τα Sambas, κι οι μπαλαρίνες, έτσι και οι Uggs συμπεριλαμβάνονται στα must-wear παπούτσια της σεζόν. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια… Οι Uggs βρίσκονται αρκετές σεζόν στο προσκήνιο και εκεί θα παραμείνουν όπως όλα δείχνουν. Δεν είχα τολμήσει να γράψω νωρίτερα κάποιο άρθρο σχετικά με τις Uggs, μιας και ο καιρός δεν επέτρεπε σε καμία των περιπτώσεων να τις φορέσουμε. Να όμως που το περασμένο σουκού η θερμοκρασία έπεσε απότομα, τα πάντα γύρω προμηνύουν πως έρχεται ο χειμώνας, και το καθημερινό μας styling πρέπει επιτέλους να προσαρμοστεί και να ακολουθήσει τους κανόνες που θέτουν οι εποχές – οι οποίες έχουν ελαφρώς χάσει το νόημά τους πια. 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Μετά από την μεγάλη μου εισαγωγή, να προσθέσω το εξής disclaimer. Δεν υπάρχει πιο άνετο, πιο χουχουλιάρικο, πιο μαλακό, πιο ζεστό shoe trend, από αυτές τις μπότες. Οι Uggs μοιάζουν με χάδι, με το πιο ζεστό «πανωφόρι» για τα πόδια μας. Μπορεί να τρέχεις όλη την ημέρα στους δρόμους και νιώθεις πως περπατάς ξυπόλυτη στο χαλί του σαλονιού σου. Μιλάμε για τέτοιο cosiness. Υπάρχουν εκείνοι που τις λατρεύουν, εκείνοι που τις μισούν και εκείνοι που τις φορούν μόνο με κολάν και ένα φαρδύ πουλόβερ από πάνω, ίσα για να πεταχτούν στο περίπτερο.

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Μα οι Uggs είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Μπορούν να φορεθούν στις περισσότερες περιστάσεις – αν όχι σε όλες – και να συνδυαστούν με αμέτρητα items που έχεις στην ντουλάπα σου, δημιουργώντας τους πιο cool συνδυασμούς. Αρκεί να σκεφτείς λίγο out of the box. Ποιος είπε άλλωστε πως οι μπότες αυτές δεν μπορούν να φορεθούν με ένα tailored παντελόνι ή μια mini φούστα; Ανακάλυψε παρακάτω τρόπους να φορέσεις τις Uggs, και να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χρόνου με άψογο στυλ. 

5 ακόμη τρόποι να συνδυάσεις τις Uggs, τις πιο χουχουλιάρικες μπότες της συλλογής σου!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎀 CÉLINE 🎀 (@celinebethmann)

Ο πιο casual but chic τρόπος να φορέσεις τις Uggs σου είναι σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου denim παντελόνι. Επίλεξε ένα mini flare σχέδιο, δηλαδή με ελαφριά καμπάνα. Σέταρέ το με ένα πλεκτό πουλόβερ, μια super chic, δερμάτινη ζώνη, ένα μάλλινο blazer και μια XL shopper bag και είσαι έτοιμη για μια ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις.

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Μην διστάσεις να συνδυάσεις τις Uggs σου με μια maxi, σατέν φούστα ή ένα slip dress. Αν θέλεις να είσαι ακόμα πιο cosy, φόρεσε και ένα ζευγάρι πλεκτές, ψηλές κάλτσες. Ολοκλήρωσε το look με ένα oversized πανωφόρι με ζώνη, για να τονίσεις την μέση σου, γυαλιά ηλίου και μια mini bag με αλυσίδα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Lyson (@sonialyson)

Στην ίδια φιλοσοφία περίπου με το πρώτο look, βάλε τις Uggs σου με τζην παντελόνι σε loose γραμμή, χαμηλόμεσο και φαρδύ προς τα κάτω, ένα πλεκτό ζιβάγκο και ένα oversized, καφέ παλτό.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Και τώρα πάμε σε κάτι πιο girly! Συνδύασε τις Uggs σου με μια καρό, ultra mini φούστα, ένα πλεκτό polo μπλουζάκι με statement κουμπιά και μια all time classic, μπεζ καμπαρντίνα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by k a r i n teigl (@constantly_k)

Αν τώρα θέλεις να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, δεν έχεις παρά να φορέσεις τις Uggs σου με ένα XL παλτό σε μια bold απόχρωση, όπως είναι εκείνη της τσιχλόφουσκας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PATRICIA CONTRERAS✨ (@patriciagloriacontreras)

Η άνεση είναι το παν. Για αυτό, τόλμα να συνδυάσεις τις Uggs σου με μια ολόσωμη φόρμα σε κρεμ απόχρωση και ένα φαρδύ, μπεζ παλτό. Πόσο κομψή είναι αυτή η χρωματική παλέτα;

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Read More

And More