Τotal white: οι διάσημες σου δίνουν styling tips για να το φορέσεις σωστά!

Το λευκό είναι το χρώμα που όλες αγαπάμε το καλοκαίρι και δίνει πάντα μία κομψή εικόνα στην εμφάνιση μας, αν το συνδυάσουμε σωστά!

Το total white είναι το ζητούμενο μας για σήμερα και θα κάνουμε ένα μάθημα έχοντας βοηθούς μας τις διάσημες που αγαπούν να φορούν αυτό το χρώμα κάθε καλοκαίρι καλοκαίρι.

Με ποιο τρόπο το φοράνε τι προσέχουν τι αποφεύγουν και κυρίως πότε το επιλέγουν. Η Gigi Hadid η Cameron Diaz και πολλές ακόμη θα μας δείξουν με τις εμφανίσεις τους πως φοράς σωστά το αγαπημένο καλοκαιρινό χρώμα.

Victoria Beckham

Kλασικό με sexy σε ένα τέλειο συνδυασμό!Ένα λευκό πουκάμισο κουμπωμένο μεχρι πάνω συνδυασμένο με sexy mini λευκή φούστα θα δώσουν στο total white μία posh εκδοχή που σίγουρα θα σου αρέσει.

Cameron Diaz

Διάλεξε φίνα χρυσά κοσμήματα για να συνδυάσεις με το αγαπημένο σου λευκό σύνολο. Τίποτα δεν δίνει περισσότερη φινέτσα από αυτόν το συνδυασμό και είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις εύκολα αφού έχεις όλα όσα χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου.

Kate Bosworth

Φτιάξε ένα toal white cool σύνολο με ένα κλασικό λευκό κομμάτι όπως το λευκό πουκάμισο αλλά συνδύασε το funky λευκή φούστα που θα δώσει το απαραίτητο fun.Τα suede shoes θα απογειώσουν ένα τέτοιο look.

Gigi Hadid

Σοφιστικέ εμφάνιση από την Gigi Hadid για εσένα που θες να ξεχωρίζεις με τα office σύνολα σου. Τονισμένοι ώμοι και midi γραμμή κάνουν το total white σύνολο απόλυτα δυναμικό!

Οlivia Palermo

Eνα λευκό t shirt αρκεί μας λέει η Palermo, εσύ δεν έχεις παρά να προσθέσεις μία broderic φούστα στο ίδιο χρώμα για να πετύχεις το total white look που μας προτείνει το απόλυτο it girl.Φυσικά και τα statement γυαλιά θα απογειώσουν το σύνολο.

Emma Roberts

Sexy αλλά όσο πρέπει, μας λέει η Εmma Roberts!Δίνει στο total white το σωστό σεξ απίλ και συνδυάζει σωστά ένα crop top με μία midi φούστα και μας δίνει μαθήματ style. Κανένα απολύτως αξεσουάρ εδώ!

Αlexa Chung

Tomboy με total white θα σου δείξει η Alexa και θα συνδυάσει λευκό τζιν με πουκαμισο και super stylish loafers.Aυτή ξέρει ότι τα παπούτσια ή θα απογειώσουν ή θα καταστρέψουν ένα απλό σύνολο το ίδιο ισχύει και στο total white!

Chrissy Teigen

Χαλαρό style με total white αλλά η Chrissy θα δώσει τον σωστό τόνο με ένα color κολιέ και εσύ μπορείς να την αντιγράψεισ και να δημιουργήσεις ένα summer cool look!

Daria Werbowy

Αν σου αρέσει το masculine style ακόμη και το καλοκαίρι τότε πάρε ιδέες από το κορίτσι αυτό που αγαπάμε για το μοναδικό της style, Daria Werbowy φόρεσε ένα κουστούμι όλο λευκό με λευηκά pointy shoes και άφησε μία boho detail στα μαλλιά της. Δέκα με τόνο!

Gwyneth Paltrow

Το τέλειο παπούτσι για το total white σύνολο είναι αυτό που μας δείχνει η Paltrow, σε ανοιχτή camel απόχρωση για να δώσει ύψος αλλά κυρίως το σωστό ύφος!

Read More

And More