Τρεις μεγάλες τάσεις στη βιτρίνα του Tlife! Ρούχα και αξεσουάρ για να εντάξεις τώρα στο στιλ σου

Βρισκόμαστε στη φάση που έχουμε μπει στην Άνοιξη, μιας και ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας αυτής της εποχής. Εμείς εδώ στο Tlife, ήδη έχουμε ξεκινήσει να σε ενημερώνουμε με τις τάσεις της Άνοιξης και του Καλοκαιριού για το 2018 που είδαμε στα catwalks των μεγαλύτερων σχεδιαστών (δες ΕΔΩ και ΕΔΩ) και που θα αντικρίσεις από τώρα και στο εξής στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Αφού έχουμε ολοκληρώσει το θεωρητικό κομμάτι, σου έχουμε δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες και λεπτομέρειες, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο πρακτικό κομμάτι και να πάμε για ψώνια. Ναι αγαπητή μου αναγνώστρια! Έφτασε η στιγμή που θα αποχωριστούμε τα μουντά και σκούρα χρώματα του χειμώνα, τα “βαριά” ρούχα και τα ζεστά αξεσουάρ, και θα κάνουμε update στο στιλ μας με τις ανοιξιάτικες τάσεις.

Σε συνεργασία με τη fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, σου παρουσιάζουμε τρεις μεγάλες τάσεις της φετινής σεζόν, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που “στιγματίστηκαν” από την καθεμία, καθώς και πως θα τα εντάξεις στο στιλ σου από τώρα.

 

Tropical

Τα φοινικόδεντρα, τα μπανανόφυλλα και τα 3D tropical στοιχεία έδωσαν τον τροπικό ρυθμό στις πασαρέλες και πυροδότησαν έναν sexy αυθορμητισμό που αποτυπώνεται πότε με κλασικό στιλ στο καλοκαιρινό θέρετρο και πότε στο athleisure trend με surf επιρροές. Στον tropical ρυθμό “χόρεψαν” οι οίκοι Jacquemus, Isabel Marant και Michael Kors. Δεν χρειάζεται οι βαθμοί να ακουμπήσουν τους 40 για να υιοθετήσεις αυτήν την τάση στο στιλ σου. Μπορείς να το κάνεις από τώρα φορώντας σακάκια και παντελόνια με τέτοιου είδους μοτίβο.

Για να δεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ κάνε κλικ εδώ!

 

Denim

Ένας από τους αρχηγούς των νέων τάσεων είναι φυσικά το denim. Το βλέπουμε κάθε σεζόν στις τάσεις, μόνο που αποτυπώνεται κάθε φορά και με διαφορετικό στιλ. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, φέτος την τιμητική του έχει το σκούρο μπλε που θα ενταχθεί τη νέα σεζόν σε στιλ τύπου navy, αλλά και urban. Η τάση αυτή κυριάρχησε κυρίως στα catwalks των Givenchy, Balenciaga, Stella McCartney. Για να είμαστε αντικειμενικοί, αυτό το trend είναι τέλειο για την Άνοιξη που θέλεις να συνδυάσεις τα χρωματιστά σου ρούχα με κάτι πιο “ουδέτερο”. Φέτος μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε φούστες, σορτς, παντελόνια, φορέματα, τζάκετ δημιουργημένα από αυτό το texture.

Για να δεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ κάνε κλικ εδώ!

 

Pink

Σου έχω καλά νέα! Το ροζ που τόσο έχεις αγαπήσει από το περασμένο καλοκαίρι, θα συνεχίσει να έχει την τιμητική του και τη σεζόν που θα υποδεχτούμε. Μπορείς να το φορέσεις στην κάθε απόχρωσή του, από το ρομαντικό παστέλ, το baby pink, μέχρι το δυναμικό φούξια των 80s. Να σου πω και κάτι καλύτερο; Μπορείς να το φορέσεις από την κορυφή έως τα νύχια. Πως; Με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που προτείνει η Σοφία!

Για να δεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More