Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν: Tι φοράμε φέτος που θα μείνουμε σπίτι

Οι γιορτές είναι εδώ και παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας που βιώνουμε λόγω της κατάστασης με τον covid-19, σε μία χρονιά πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες, τίποτα δεν θα μας περιορίσει τη διάθεση να γιορτάσουμε! Απλά θα το κάνουμε με λίγους και αγαπημένους.

Τα πάρτι και οι έξοδοι φέτος θα περιοριστούν στο… σπίτι και σε στενούς οικογενειακούς κύκλους, όμως αυτό, δεν μας ρίχνει την διάθεση καθόλου. Άλλωστε το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν πάντα ήταν οικογενειακή υπόθεση και πραγματικά μπορείς και στο σπίτι να περάσεις υπέροχα.

Όπως φαντάζεσαι, σε ένα ρεβεγιόν που θα γίνει σε σπίτι και όχι σε κάποιο bar ή club, το ντύσιμό σου δεν θα πρέπει να είναι too much ή υπερβολικό. Θέλεις ένα casual αλλά festive σύνολο που να μπορεί να δέσει αρμονικά τόσο με την ατμόσφαιρα της ημέρας όσο και του περιβάλλοντος στο οποίο θα βρεθείς.

Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα σε διάφορα look, που μπορείς άνετα να φορέσεις στο φετινό ρεβεγιόν και έχουμε προτάσεις για όλες εσάς ανάλογα την διάθεση που θα έχετε εκείνη την ημέρα. Αν θέλετε να παραμείνετε casual, αν θέλετε να βάλετε λίγη λάμψη ή αν θέλετε να το ζήσετε στο… 100%, έχουμε λύσεις για όλες!

Aς ξεκινήσουμε με casual προτάσεις που περιλαμβάνουν άνετα τζιν, πλεκτά, cool φορέματα μέχρι και φόρμες

@louloudesaison

Ενα πλεκτό φόρεμα είναι μία τέλεια λύση για το ρεβεγιόν και εφόσον ήταν μεγάλη τάση μάλλον το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και θα το βάλεις με χρυσά κοσμήματα και loafers ή minimal πέδιλα.

@tesshell

Eνα ωραίο πλεκτό με τονισμένος ώμους συνδυασμένο με ένα tartan σορτσάκι και μποτάκια ή και αρβιλάκια είναι μία casual chic λύση για την βραδιά.

@_jeanettemadsen_

To αγαπημένο σου τζιν μπορεί να γίνει η βάση για το βράδυ αυτό και να παίξεις με διάφορα top ανάλογα με την διάθεσή σου. Αν έχουν και λίγο metallic στοιχείο τότε ακόμη καλύτερα.

@wethepeoplestyle

Tο χριστουγεννιάτικο πουλόβερ σου με το τζιν σου και όμορφα flat festy παπούτσια είναι άψογη επιλογή για το ρεβεγιόν στο σπίτι.

@wethepeoplestyle

φόρμες δεν είναι άκυρη επιλογή για την βραδιά αν μείνεις σπίτι σου με τους δικούς σου και θέλεις να έχεις ένα απόλυτα χαλαρό ύφος. Φόρεσε τις και κάνε το φετινό ρεβεγιόν το πιο cozy event της χρονιάς. 

@tesshell

Τα ρομαντικά top μπορούν να δώσουν festy ύφος σε όλα τα basic κομμάτια σου: τζιν, μαύρα παντελόνια, shorts και θα απογειώσουν το σύνολο αν τα συνδυάσεις και με fun σκουλαρίκια!

 

Συνεχίζουμε με μικρές δόσεις λάμψης, για όσες θέλουν ένα home glam αποτέλεσμα στο φετινό τους σύνολο και έχουμε μεταλιζέ ρούχα, βελούδο, μαύρα φορέματα, χρώματα, λαμπερά παπούτσια και αέρινες γραμμές. Έτσι, για να ξορκίζουμε το γκρίζο των ημερών!

@mercer7official

Ένα μεταλιζέ φόρεμα σε άνετη γραμμή και σωστό μήκος, συνδυασμένο με μαύρα μποτάκια είναι μία γιορτινή εμφάνιση για το ρεβεγιόν στο σπίτι.

@ariviere

Tο κλασικό μαύρο φόρεμα μπορεί και φέτος να μείνει στις top επιλογές σου και να το χαρείς ακόμη και στο σπίτι!

@carodaur

To βελούδο είναι κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο ύφασμα και φέτος θα το φορέσεις σε άνετα κουστούμια με flat shoes στο οικογενειακό ρεβεγιόν.

@emilisidlev

Ενα color block σύνολο θα δώσει άλλη διάθεση στην βραδιά σου και αν προσθέσεις και sparkling παπούτσια θα έχεις μία ξεχωριστή εμφάνιση για φέτος.

@leoniehanne

Η metallic φούστα ή όποια άλλο τέτοιο κομμάτι θες να συνδυάσεις για το ρεβεγιόν, θα αποκτήσουν μία πιο cool εικόνα σεταρισμένα με t-shirt ή ένα λευκό πουκάμισο για αυτές τις γιορτές.

@nycbambi

Τέλος, αν η βραδιά είναι εντελώς prive μπορείς να βάλεις ένα αέρινο sheer φόρεμα και να γιορτάσεις με sexy lounge wear αυτά τα Χριστούγεννα!

 

 

Read More

And More