Summer chic!Λεπτομέρειες που ακολουθούν τα it girls κάθε καλοκαίρι για κομψά look

To καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από χαλαρά και άνετα σύνολα που μας χαρίζουν ωραία διάθεση κυρίως και στιλάτο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά παρατηρείς μία…χαλάρωση ειδικά τις ζεστές μέρες στο styling με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερα απλά look παρά προτάσεις κατά την διάρκεια αυτής της εποχής.

Σίγουρα η ζέστη δεν βοηθάει στο να δημιουργήσεις πάντα το καλύτερο που θες στο styling αλλά μπορώ να σε βοηθήσω ώστε να έχις στο μυαλό σου μερικές λεπτομέρειες που χτίζουν πάντα μία καλή εικόνα ακόμη και όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει πολύ.

Τα it girls παραμένουν πιστά σε αυτές τις chic details,που μπορεις και εσύ πολύ ευκλα να υιοθετήσεις και να έχεις κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις.

@aylin_koenig

Layering χρυσών κοσμημάτων, επειδή τους καυτούς μήνες δεν μπορείς να φορέσεις βαριά κοσμήματα αλλά θες να έχεις κάτι πολύτιμο στο look σου η πιο safe επιλογή είναι τα λεπτά χρυσά κοσμήματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.Κολιέ σε διάφορα μήκη συνδυασμένα με φίνα ντεκολτέ είναι ότι πιο chic!

@rosiehw

Ξέχασε τις κλασικές μαύρες ή καφέ τσάντες και κράτησε μία με χρώμα, ειδικά το γαλάζιο είναι μεγάλη τάση και θα βρεις πολλές επιλογές στην αγορά. Αν έχεις την δυνατότητα για μία αγορα προτίμησε ένα large γαλάζιο clutch που θα δώσει εικόνα influencer στο καλοκαιρινό σου ντύσιμο.

@penilleteisbaek

H πλάτη έξω είναι ότι πιο κομψό μπορείς να κάνει στα καλοκαιρινά σου σύνολα. Αέρινα top ή sexy body συνδυασμένα με φούστες η ψηλόμεσα παντελόνια δίνουν το σωστό sex apeal και χαρακτηρίζονται απο κομψότητα.Απέφυγε τα διάφανα σουτιέν και επέλεξε top με ανοιχτή πλάτη που στέκονται ωραία χωρίς κάποιο σουτιέν.

@aninebing

Τίποτα δεν είναι πιο chic την παραλία από ένα ανδρικό πουκάμισο. Το φοράς με το μαγιό σου και χρυσά κοσμήματα για μία κομψή εμφάνιση που δεν θα σου κοστίσει τίποτα. Με ρίγες ή λευκό ότι και να επιλέξεις θα έχις το τέλειο αποτέλεσμα στο beach look.

@thedailydeb

Φέτος οι σαγιονάρες κάνουν δυναμικό comeback και μάλιστα οι influencers τις φοράνε ήδη. Για να παραμείνει κομψή μία τέτοια επιλογή πρέπει η σαγιονάρες να έχουν φαρδύ σχήμα με τετράγωνη μύτη και λίγο πλατφόρμα να μην θυμίζουν δηλαδή την κλασική που φοράμε χρόνια τώρα και κανει λίγο surf style.

@leoniehanne

Tα μαλλιά πιασμένα το καλοκαίρι είναι η βασική μας λύση για την ζέστη, όμως ακόμη και έτσι υπάρχουν chic τρόποι να το κάνεις.Τα it girls χρησιμοποιούν logo hair clips και δίνουν στιλάτο αποτέλεσμα σε ένα συνήθως άχαρο ύφος που σπανια έχει κομψή όψη. Δοκίμασε το και εσύ αυτό το καλοκαίρι.

@_jeanettemadsen_

Ένα από τα βασικά ερωτήματα για το καλοκαίρι είναι αν και πόσα κοσμήματα φοράμε με το μαγιό μας.Η απάντηση βρίσκεται στην φωτογραφία που σου έχω και είναι ένα κόσμημα στο λαιμό και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια οτιδήποτε παραπάνω θα μας φέρει μακριά από ένα chic beach look.

@nojinasty

To αγαπημένο λευκό t shirt αυτό το πασπαρτού κομμάτι που δεν γνωρίζει εποχές και trends σίγουρα θα φορεθεί πολύ και αυτό το καλοκαίρι, αν θες όμως να δείχνει chic φέτος θα προσθέσεις βάτες και θα του δώσει ένα άλλο ύφος και ένα πιο κομψό αποτέλεσμα στο look με το οποίο θα το σετάρεις.

Read More

And More