Summer Vision: Κανόνες για άψογο στιλ από τις διάσημες που ακολουθούμε στο instagram

Το instagram είναι το μέσο που ειδικά τώρα είναι το ”παράθυρο” στον έξω κόσμο. Ενημερωνόμαστε, ονειρευόμαστε και ξεχνιόμστε με τα post που βλέπουμε όσο είμαστε σε καραντίνα. Όλες έχουμε κάποιες αγαπημένες που ακολουθούμε και παρακολουθούμε κυρίως για το στιλ τους και παραμένουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μας, ίσως γιατί ταιριάζουν και με το προσωπικό μας ύφος.

Μένουμε σπίτι και η εποχή αλλάζει. Μένουμε σπίτι για το καλό μας και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Μένουμε μέσα για να μπορέσουμε να βγούμε έξω το συντομότερο δυνατό. Και μέχρι τότε κάνουμε την προετοιμασία για τα καλοκαιρινά μας look. Ενημερωνόμαστε για τους στιλιστικούς κανόνες που θα ακολουθήσουμε όταν βγούμε με το καλό.

Oι διάσημες είναι σταθερές σε κάποια πράγματα πέρα από trend ώστε να δημιουργούν το δικό τους προσωπικό στιλ που αντέχει στο χρόνο! Και τώρα που έχουμε χρόνο είναι μια καλή στιγμή να δούμε μερικούς all time classic κανόνες για καλοκαιρινές εμφανίσεις που κάνουν τη διαφορά!

@jeannedamas

To μαγιό είναι από τα βασικά ζητήματα του καλοκαιριού και ακόμη και αν έχεις 8 θες ένα ακόμη! Για την Jeanne Damas το θέμα έχει λήξει γιατί σαν το μαύρο ολόσωμο δεν έχει! Ακόμη και αν έχεις όλα τα style το ολόσωμο σε μαύρο χρώμα είναι το κομμάτι που θα δώσει στο beach style σου ένα άλλο class!

@chiaraferragni

To λευκό ρομαντικό φόρεμα είναι το καλύτερο που μπορείς να βάλεις στην βαλίτσα των διακοπών αλλά και ένα κομμάτι που φοράς όλο το καλοκαίρι στην πόλη πέρα από τάσεις και trends γιατί είναι πάντα κομψή επιλογή!Η Chiara Ferragni το επιλέγει πολλές σεζόν τώρα και του δίνει το διαχρονικό ύφος που του αξίζει!

@carolinedemaigret

Εγώ προσωπικά λατρεύω τις ολόσωμες φόρμες, δίνουν αμέσως style και για το καλοκαίρι είναι ένα κομμάτι που φοράς άνετα παντού, γραφείο, ποτό ακόμη και καλεσμένη σε γάμο!H Caroline de Maigret φαίνεται να ανήκει στη κατηγορία των γυναικών που λατρεόυν αυτό το κομμάτι όλο τον χρόνο αφού πολύ συχνά εμφανίζεται με ολοσωμη φόρμα και μας θυμίζει πόσο must κομμάτι είναι.

@kimkardashian

To body είναι ένα top που πάντα τονίζει την θυληκότητα και δίνει το απαρραίτητο sexy twist στην εμφάνιση μας. Η Kim το λατρεύει χρόνια τώρα και το συνδυάζει με τα περισσότερα bottom κομμάτια της. Το καλοακαίρι είναι η τέλεια εποχή να το χαρείς με shorts ή maxi φούστες και σανδάλια!

@victoriabeckham

Πουκάμισα είναι το αγαπημένο top της Beckham και όχι μόνο το καλοκαίρι. Τα λατρεύει και καλά κάνει αφού με μία κίνηση δίνουν σοφιστικέ ύφος στο style σου και κυρίως επειδή είναι άνετα τα φοράς χωρίς δεύτερη σκέψη!Η Beckhma προτιμά τα μεταξωτά και εσύ μπορείς να επενδύσεις όταν είσαι έτοιμη σε ένα πολυτελές ύφασμα γιατι θα το έχεις για πάντα.

Η Kate Moss είναι η πρέσβειρα του band style και χρόνια τώρα μας χαρίζει look που θυμίζουν μπάντες και ροκ συγκροτήματα! Σε όλα αυτά δεν παραλείπει να προσθέτει μαύρα γυαλιά και είναι το αγαπημένο της αξεσουάρ.Κλασικά και στιλάτα αν πρέπει να αποικήσεις ένα ζευγάρι φέτος τότε ιδού το σωστό.

Vintage φόρεμα… ή που θυμίζει vintage, αέρινο και θηλυκό ειναι το αγαπημένο της Alexa Chung και γιατί όχι και δικό σου σιγά σιγά!Τα φορέματα είναι το τέλειο κομμάτι για το καλοκαίρι και σίγουρα θα μείνει στην ντουλπαπα σου για καιρό!Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο είναι τέλειο για όλες τις περιστάσεις και αξίζει να το επιλέξεις.

Εσπαντρίγιες είναι το αγαπημένο summer shoe της Kate Midletton και απέδειξε ειδικά πέρυσι ότι δεν υπάρχει κάτι πιο chic από αυτες αφού τις συνδύασε με όλα της τα daily φορέματα και μας έδωσε μαθήματα styling για σωστό summer look!

 

Read More

And More