Site icon TLIFE

SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα total look από την LEVI’S

To ΤLIFE σου εξασφάλισε 6 ολοκληρωμένα looks από την LEVI’S! Πάρε μέρος και εσύ σήμερα στο διαγωνισμό και κέρδισε το πρώτο γυναικείο τζιν με απόλυτη εφαρμογή!

Χωρίς αμφιβολία θα βρεις το τζιν που θα σε κολακεύει όσο κανένα άλλο αφού τα jeans έχουν σχεδιαστεί βάσει των πραγματικών γυναικείων σωματότυπων βάσει των οποίων σχεδιάστηκαν 3 διαφορετικοί τύποι γυναικείων jeans – Slight Curve, Demi Curve και Bold Curve. Συνολικά, διατίθενται σε 16 αποχρώσεις, σε straight, skinny και bootcut γραμμή.

Το LEVIS® CURVE ID – NEW CUSTOM FITS FOR WOMEN, είναι το μόνο γυναικείο jean με την απόλυτη εφαρμογή στον κόσμο. Έπειτα από έρευνα και μελέτη 60.000 γυναικών ανά την υφήλιο, η Levi’s® ανακάλυψε τους 3 βασικούς γυναικείους σωματότυπους, που αντιπροσωπεύουν το 80% των γυναικών στην παγκόσμια αγορά, για να σχεδιάσει την πιο σύγχρονη και θηλυκή συλλογή γυναικείων jeans – με την απόλυτη εφαρμογή – στον κόσμο!

Slight Curve. Σε στενή γραμμή, το Slight Curve δημιουργεί το πιο sexy, stylish και κομψό look για τις γυναίκες με «φτωχές» ή καθόλου καμπύλες, εφόσον αναδεικνύει τέλεια τη μέση και ενισχύει τις καμπύλες του σώματος στα πόδια και στα οπίσθια.

Demi Curve. «Οριοθετώντας» τις γυναικείες αναλογίες, κολακεύει τη μέση και «λειαίνει» τη γυναικεία σιλουέτα. Αποτελώντας το «must have» της σεζόν, απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες έχουν ομοιόμορφη αναλογία μεταξύ της μέσης και των γοφών.

Bold Curve. Ως «φόρος τιμής» στις πραγματικά τολμηρές, γυναικείες καμπύλες, αναδεικνύει όσο τίποτα τη γυναικεία σιλουέτα, αγκαλιάζοντας ομοιόμορφα τη μέση, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εφαρμογή σε κάθε «στιλιστική» περίσταση!

Για να κερδίσεις τις προσκλήσεις δεν έχεις παρά να γίνεις μέλος στο group του TLIFE στο Facebook και να λάβεις μέρος στην κλήρωση που θα γίνει μόνο για τα μέλη του group. Οι 6 τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο look από την LEVIS και φυσικά να αποκτήσουν το τζιν που θα αναδείξει τη σιλουέτα τους εντελώς δωρεάν.

-Ο διαγωνισμός από το TLIFE και την Levi’s θα διαρκέσει μέχρι την …
-Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν από το TLIFE και η παραλαβή του δώρου θα γίνει κατόπιν συννενοήσεως μαζί τους.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις κλικ εδώ και να γίνεις μέλος του TLIFE group στο Facebook.


© 2024 tlife.gr