Swarovski Shopping;

Το νέο concept της Swarovski έχει το όνομα “Crystal Forest” αποπνέοντας μια παραμυθένια μαγεία. Η αγαπημένη εταιρία των Ελληνίδων αποφασίζει να δώσει μια ακόμα νότα λάμψης στις δύο boutique της στη Γλυφάδα και την Κηφισιά, καθώς και στο κατάστημα της στο Attica της οδού Πανεπιστημίου με μια ριζική ανακαίνιση.

Για την υλοποίηση του νέου concept των καταστημάτων της, η Swarovski ένωσε τις δυνάμεις της με το διάσημο σχεδιαστή Tokujin Yoshioka, ο οποίος εμπνεύστηκε τη γοητευτική αυτή αρχιτεκτονική με θέμα Crystal Forest, αναδεικνύοντας τις άπειρες δυνατότητες του κρυστάλλου και απεικονίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς της εταιρείας με τη φύση. Η νέα μορφή παρουσίασης των καταστημάτων της Swarovski, όπου τα προϊόντα πρωταγωνιστούν μέσα στο στοιχείο τους, στοχεύει στην ανάδειξη με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο των συλλογών κρυστάλλινων κοσμημάτων, αξεσουάρ μόδας και διακοσμητικών αντικειμένων για το σπίτι.

Σε λίγες μέρες, πριν την δύση του 2010 θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και το νέο κατάστημα Crystal Forest της εταιρίας επί της οδού Ερμού.

Info:
Γλυφάδα
Ιωάννου Μεταξά 39
Τηλ.: 210-8943918
Κηφισιά
Αργυροπούλου 1-3
Τηλ.: 210-8083378
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝO CONCESSION SWAROVSKI STORE
Αθήνα

Attica Department Stores
Πανεπιστημίου 9
Τηλ.: 211-1802719

Read More

And More