Η νέα συλλογή της Swarovski

Εμπνευσμένη από τα Σκανδιναβικά τοπία, τους ψυχρούς ορίζοντες και τις παγωμένες εκτάσεις, η νέα συλλογή της Swarovski από την καλλιτεχνική διευθύντρια Nathalie Colin, είναι μία πρόσκληση για το ξεκίνημα ενός ταξιδιού προς νέους προορισμούς, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία πρόσκληση για την επιστροφή στις ρίζες.

Τα στοιχεία της φύσης όπως το παγωμένο νερό, τα σύννεφα, ο άνεμος και η απόλυτη ησυχία παίρνουν μορφή μέσα από τα τρία θέματα αυτής της συλλογής: «Nordic Dream», «Liquid Dream», και «Dream Box». Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ είναι σε σχήματα vintage, σε ψυχρούς τόνους των οποίων οι σκιάσεις διαβαθμίζονται από το Σκανδιναβικό μπλε, έως το απαλό γκρι.


Επιροδιωμένο βραχιόλι με μικροσκοπικά κρύσταλλα στα χρώματα Jet, Jet Hematite, Black Diamond, Montana, Crystal Metallic Blue, Crystal Metallic Gold, Dark Indigo Purple Velvet, Greige, Grey Opal και Comet Argent Light, τοποθετημένα με την αποκλειστική τεχνική Pointiage.


Μενταγιόν από πολυεδρικό Jet κρύσταλλο και διάφανο κρύσταλλο pave.


Χειροποίητο κολιέ από Crystal Mesh, που παραπέμπει σε δαντέλα με μικροσκοπικά κρύσταλλα στα χρώματα Jet, Jet Hematite, Crystal Shadow και Greige.

Read More

And More