Η σχεδιάστρια του νυφικού της πριγκίπισσας Νταϊάνα ξεκινάει ένα νέο brand

Το 1981, η πριγκίπισσα Νταϊάνα παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Κάρολο και φόρεσε ένα εντυπωσιακό dress, βασισμένο φυσικά στις τάσεις της δεκαετίας του 80. Το iconic φόρεμα σχεδιάστηκε από την Elizabeth Emanuel και το τότε σύζυγό της David Emanuel. Τώρα, η Elizabeth Emanuel είναι έτοιμη να ξεκινήσει ένα νέο label μόδας που ονομάζεται Emanuel Mayfair, σύμφωνα με το People.

Η σχεδιάστρια δήλωσε ότι το νέο brand θα εμπνέεται από την ενέργεια της δεκαετίας του ’80. Πιο συγκεκριμένα είπε: Θα έχει το πνεύμα του “Emanuel” από τις μέρες που δημιουργούσαμε φορέματα για τις πιο διάσημες γυναίκες της εποχής, όπως η Elizabeth Taylor, η Carolina Herrera και η Joan Collins, αλλά το brand θα επηρεάζεται σημαντικά και από το παρόν. Όλη η χρονική περίοδος ήταν θαυμάσια, αλλά έχω σκοπό να επαναφέρω το πνεύμα που είχα τότε με μια νέα μορφή, πιο σύγχρονη. Θα έχουμε φυσικά νυφικά και βραδινά φορέματα, φτιαγμένα ύστερα από παραγγελία”.

Η πρώτη συλλογή από την Emanuel Mayfair αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Περιμένουμε να δούμε με ανυπονεσία τι το φανταστικό θα έχει ετοιμάσει η αγαπημένη σχεδιάστρια της royal family!

Read More

And More