ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΤΙΛ! Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να γνωρίζεις πως θα συνδυάσεις τέλεια τα καλοκαιρινά σου ρούχα και αξεσουάρ; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουν μία απάντηση γεμάτη από μόδα σύμφωνα πάντα με το δικό σου στιλ.

Eρώτηση:
Kαλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους για τη δουλειά σας. Θα ήθελα βοήθεια σε κάτι. Τον Ιούλιο είναι ο γάμος του αδερφού μου και έχω δύο επιλογές στο τι να φορέσω. Σας επισυνάπτω τις φωτογραφίες και θα ήθελα να μου πείτε ποιο από τα 2 να φορέσω και με τι παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντα να το συνδυάσω. Ζητάω πολλά ε; Είμαι 23 ετών, έχω ύψος 1.60 και 56 κιλά. Περιμένω την απάντησή σας…

Απάντηση:
Καλησπέρα και σε σένα φίλη μας! Και οι δυο επιλογές που έχεις είναι καλές και με το κατάλληλο styling μπορούν να αποκτήσουν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Θα σου προτείναμε όμως να επιλέξεις τη γαλάζια ολόσωμη φόρμα γιατί είναι πιο φωτεινό το χρώμα της και πιο κατάλληλο για την εποχή. Θα τη συνδυάσεις με μπεζ ή nude πλατφόρμες και αξεσουάρ ή με ένα ζευγάρι πέδιλα σε ένα έντονο χρώμα όπως κόκκινο ή κοραλί για να αντίθεση. Τέλος, θα συμπληρώσεις το look σου με χρυσά, διακριτικά κοσμήματα.

Για να κάνεις δικά σου τα σανδάλια, κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση:
Γεια σας, κορίτσια!
Έχω μία-δυο ερωτήσεις! Θα ήθελα να μου πείτε, αν σε μία βάφτιση στην οποία θα είμαι απλά καλεσμένη, μπορώ να φορέσω μια maxi αέρινη φούστα και ένα strapless κορμάκι. Φυσικά, έλεγα να αναδείξω το outfit με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Μιλάω, δηλαδή, για ένα ντύσιμο που είναι έως και casual! Αν είναι εντάξει ως επιλογή, υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξω στα υφάσματα;

Και κάτι ακόμη, επειδή στη βάφτιση δεν θα ήθελα να φορέσω ψηλά πέδιλα ή πλατφόρμες, είναι λάθος να φορέσω δερμάτινα σανδάλια τύπου gladiator από το μοναστηράκι; Ίσως ακούγεται κάπως, αλλά τα θεωρώ πολύ κομψά για κάθε περίσταση!

Περιμένω την άποψή σας! Ευχαριστώ! X

Απάντηση:
Γειά σου κι εσένα φίλη μας! Το κορμάκι με τη maxi φούστα είναι ένας ωραίος συνδιασμός και αρκετά κατάλληλος για βάφτιση. Αφού όμως δεν θέλεις να φορέσεις πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνα παπούτσια θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι φλατ σανάλια είτε από λουστρίνι, είτε σε μεταλλιζέ αποχρώσεις, έτσι ώστε να δώσει στο σύνολο μια πιο επίσημη όψη και να μη φανεί πρόχειρο.


Για να αποκτήσεις την τσάντα, κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση:
Γειά σας. Με λένε Αγγελική. Στις 31 Αυγούστου παντρεύεται ο αδερφός μου και θα ήθελα να με βοηθήσετε. Είμαι 20 χρόνων, έχω 1.63 ύψος και είμαι 50 κιλά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα φόρεμα σε nude αποχρώσεις και να το συνδυάσω με βεραμάν πέδιλα, ταιριάζουν? Αν ναι, με τι τσαντάκι και τι αξεσουάρ να τα φορέσω? Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου Αγγελική! Ο συνδυασμός που έχεις στο μυαλό σου μας αρέσει πολύ. Επίσης, οι πολλές αποχρώσεις παστέλ μαζί είναι πολύ δυνατή τάση για το καλοκαίρι, οπότε σου προτείνουμε να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με ένα clutch bag σε ανοιχτό κίτρινο ή και σε γαλάζιο.

Για να κάνεις δικό σου το κολιέ, κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση:
Καλησπέρα σας. Με λένε Ιωάννα και είμαι 20 ετών. Εχω ύψος 1.60 κ είμαι 60 κιλά (σκοπεύω μέχρι τον Αύγουστο να έχω χάσει γύρω στα 5 κιλά). Λοιπόν, τότε παντρεύεται η κολλητή μου σε ένα πάρκο κοντά στην θάλασσα. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε προτείνοντάς μου διάφορα σύνολα για να φορέσω? Εγώ σκεφτόμουν να βάλω παντελόνα στο χρώμα της πούδρας με nude πλατφόρμες αλλά δεν ξέρω πως να το ολοκληρώσω. Επίσης θα μου άρεσε να φορέσω ένα maxi φόρεμα με έξω την πλάτη. Έχω μπερδευτεί, βοηθήστε με σας παρακαλώ! Είναι ένα σημαντικό γεγονός για μένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση:
Καλησπέρα Ιωάννα! Η ιδέα της παντελόνας είναι πολύ ωραία και θα μπορούσες να τη συνδυάσεις με ένα μεταξωτό τοπ ή πουκάμισο και πλατφόρμες σε γήινους τόνους για ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ θα σε βοηθήσουν να τελειοποιήσεις την εικόνα σου!

Για να αποκτήσεις τα πέδιλα, κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση:
Καλησπέρα. Εχω αυτό το φόρεμα και θα το φορέσω σε γάμο που γίνεται βράδυ. Πείτε μου με τι αξεσουάρ να το φορέσω? (Δεν θέλω να σετάρω παπούτσια με τσάντα) Επίσης, πως να κάνω τα μαλλιά μου που είναι μακρύ καρέ?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Φιλιά!

Απάντηση:
Καλησπέρα και σε εσένα φίλη μας. Το φόρεμά σου είναι πολύ ωραίο και εφόσον έχει μαύρες λεπτομέρειες θα σου συνιστούσαμε να το συνδυάσεις με αξεσουάρ επίσης σε μαύρο.

Όσο για το χτένισμα, εφόσον το φόρεμα έχει έντονους ώμους, ένα απλό ponytail θα ήταν η τέλεια επιλογή.


Για να γίνει δικό σου το clutch bag κάνε κλικ εδώ:

Eρώτηση:
Κορίτσια γεια σας! Εχω ζητήσει κι άλλες φορές βοήθεια αλλά δεν πήρα απάντηση. Αυτή τη φορά ελπίζω να σταθώ τυχερή. Σε 2 εβδομάδες παντρεύεται η αδερφή μου με πολιτικό γάμο και έχω αγοράσει ένα μάξι φόρεμα αρχαιοελληνικού στιλ, με χρυσές πλεξούδες για τιράντες και γύρω από το μπούστο. Να το φορέσω με χρυσά πέδιλα ή με μπεζ λουστρίνι πλατφόρμες? Επίσης τι τσάντα να κρατήσω? Αν καταφέρετε να μου απαντήσετε πριν το γάμο θα χαρώ πολύ! Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Απάντηση:

Γειά σου κι εσένα φίλη μας! Το φόρεμα σου ακούγεται πολύ ωραίο και θα ταίριαζε πολύ με χρυσά και καφέ ή σε γήινες αποχρώσεις πέδιλα και αξεσουάρ. Θα το ταιριάξεις με ένα clutch bag, επίσης στους ίδιους τόνους.

Για να αποκτήσεις το βραχιόλι, κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση:
Γεια σας. Συγχαρητήρια για την υπέροχη στήλη σας. Θα γίνω κουμπάρα στις 8 Ιουνίου και θα φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας με nude γόβα και για αργότερα θα έχω και μαζί μου ένα χρυσό σανδάλι. Σκέφτομαι επίσης να φορέσω κι ένα χρυσό αξεσουάρ βραχιόλι μάλλον, θα πιάσω τα μαλλιά μου ψηλά και σκέφτομαι να βάλω και σκουλαρίκια πέρλες λευκές. Δεν ξέρω σίγουρα αν ταιριάζει. Δεν το έχω δει ακόμα συνολικά πάνω μου. Θα ήθελα τη γνώμη σας. Σας ευχαριστώ πολύ. Φιλιά!

Απάντηση:
Γεια σου κι εσένα φίλη μας! Το maxi φόρεμά σου μας αρέσει πολύ αλλά έχουμε κάποιες ενστάσεις σχετικά με τον τρόπο που σκέφτεσαι να το φορέσεις. Αυτού του τύπου τα φορέματα συνδυάζονται καλύτερα με πλατφόρμες ή πέδιλα και με φλατ σανδάλια όπως ανέφερες κι εσύ και όχι τόσο με γόβες. Το χρυσό βραχιόλι ή και περισσότερα από ένα θα ταιριάζουν πολύ αλλά τα σκουλαρίκια πέρλες προσπάθησε να τα αποφύγεις καλύτερα γιατί υπάρχει κίνδυνος να φανείς υπερβολική.

Read More

And More