Τα 10 κορυφαία fashion brands για φέτος -Aνατροπή στην κορυφή

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσίευσε το Lyst για το τρίτο τρίμηνο του 2021, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, ο τίτλος του πιο επιδραστικού brand ανήκει στον οίκο Balenciaga που έριξε από την κορυφή τον οίκο Gucci. Η πλατφόρμα επεξεργάστηκε τα στοιχεία από τις αναζητήσεις του αγοραστικού κοινού για να καταλήξει στην τελική 20άδα.

©Photo by Mike Coppola/Getty Images

Ο οίκος Balanciaga φέτος έκανε την ανατροπή και κατάφερε τους πάντες να συζητάνε για αυτόν χάρη  στην επιστροφή στην haute couture, το εντυπωσιακό red carpet- show στο Παρίσι, τη συλλογή σε συνεργασία με το βιντεοπαιχνίδι Fortnite, τη συνεργασία με τον Kanye West αλλά και το πολυσυζητημένο σύνολο της Kim Kardashian στο φετινό Met Gala.

Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli / Getty Images for Gucci

Στη 2η θέση κατέβηκε ο οίκος Gucci, στην 3η βρίσκεται ο οίκος Dior, στην 4η ο οίκος Prada και στην 6η ο οίκος Louis Vuitton. Στη θέση 6 συναντάμε το sport brand Nike, στη 7η τον οίκο Bottega Veneta, ενώ στις θέσεις 8 και 9 ανέβηκαν οι οίκο Versace και Fendi χάρη στη συλλογή που δημιούργησαν συνεργατικά, τη “Fendace”. Ενώ την υπόλοιπη λίστα συμπληρώνουν: 10. Saint Laurent, 11. Moncler, 12. Burberry, 13. Valentino, 14. Off-White, 15. Loewe, 16. Alexander McQueen, 17. Givenchy, 18. Balmain, 19. Jacquemus, 20. Dolce&Gabbana. 

Read More

And More