Τα 10 στιλιστικά tips που πρέπει να μάθεις από το γάμο της Catherine

Ο μεγαλύτερος γάμος της δεκαετίας απασχολεί τα τελευταία 24ωρα όλα τα μέσα, τις παρέες και τις fashionistas! Τι έμαθες εσύ όμως από αυτό το γάμο! Συγκεντρώνουμε τις στιλιστικές λεπτομέρειες που οφείλεις να κατέχεις εάν προετοιμάζεσαι για γάμο ως νύφη, κουμπάρα ή καλεσμένη!

1. Όταν η κομψότητα δεν συγχωρεί στραβόπατήματα, όταν όλα γίνονται υπό τη σκιά ενός στιλιστικού πρωτοκόλου τότε το σωστό μήκος είναι το μίντι. Στο γόνατο, ελάχιστα πιο πάνω ή ελάχιστα πιο κάτω.

2. Το δροσερό, νεανικό, μοντέρνο, διακριτικά σέξι ντύσιμο θέλει κλος αέρα και μήκος οχτώ δάχτυλα πάνω από το γόνατο. Γραμμές που ακολουθούν το σώμα δεν σφίγγουν, δεν διαγράφουν. Ακολουθούν και δεν δυσκολεύουν την κίνηση.

3. Η δαντέλα, η λευκή δαντέλα ειναι συνώνυμη της εκλεπτισμένης φινέτσας και του όμορφου ερωτισμού. Ενα υφασμάτινο χάδι. Οσο πιο ακριβή… Τοσο πιο κομψή. Δεν ειναι τυχαίο που είναι απο τα ακριβότερα υφάσματα.

4. Η μονοχρωμία ειναι μια ασφαλής επιλογή χωρίς πολλές παγίδες. Το statement γίνεται από το χρώμα και από τη γραμμή, το σχέδιο του ρούχου που θα διαλέξεις. Τι “φωτισμό” θα διαλέξεις για το πρόσωπο σου; Τι χρώμα δηλαδή;

5. Το καπέλο ειναι ενα αξεσουάρ της μόδας. Ισχυρό, δυνατό και μόνο τα special events, οι special προσωπικότητες τα αντέχουν. Αν τα ορίζει το πρωτόκολο τότε το καλό που σου θέλω είναι να έχεις γούστο για να αποφύγουμε τα καραγκιοζιλίκια και τα κοροιδευτικά σχόλια και -ακόμα χειρότερα γέλια.

6. Ο Alexander McQueen ήταν είναι και θα είναι απο τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και εμπνευστές της μόδας. Το κακό, το ατίθασο, το προκλητικό παιδί της μόδας… Το πνεύμα του μπήκε στο Αββαείο δίπλα στην βασίλισσα. Κι εσυ διαλέγεις αγαπητή μου fashionista. Queen ή McQueen. McQueen for ever!

7. Mια γυναίκα με γούστο είναι και μια νύφη με γούστο.

8. Στους γάμους δεν φοράμε λευκό και είναι ωραίο να φοράμε χρώμα. Σαφώς το μαύρο ειναι κομψό, αριστοκρατικό. Αλλά ένας ανοιξιάτικος γάμος μυρίζει διαφορετικά όταν υπάρχει χρώμα. Φωτογραφίζεται πιο όμορφα η χαρά.

9. Ένα σωστό ύφασμα, ένα ωραίο ακριβό ύφασμα κολακεύει περισσότερο. Κι ένα ρούχο ραμμένο πάνω σου είναι ό, τι καλύτερο για να σε αναδείξει. Μήπως ξέρεις λοιπόν καμία καλή μοδίστρα;

10. Η μέση ειναι απο τα πιο ωραία σημεία του γυναικείου σώματος. Εκεί που η αρχίζουν οι καμπύλες… Εκει που ορίζεται η γραμμή του σώματος. Μια όμορφη κλεψύδρα, αρμονική πάντα γοητεύει. Τους πάντες. Το μέγεθος της καμπύλης ορίζει το ύφος, τον ερωτισμό, την πρόθεση… Η υπερβολή δεν ευνόεισαι ποτέ κανέναν παρά μόνο τις πορνοστάρ! Το πρωτόκολο της φινέτσας ορίζει ωραέες, διακριτικές, χαμηλών τόνων καμπύλες και τονισμένα μάγουλα. Μόνο! Α, κι ενα διαμάντι να… (Με το συμπάθιο)

Read More

And More