Site icon TLIFE

Τα αγαπημένα παπούτσια των editors του Tlife για τα φετινά Χριστούγεννα

Αν παρακολουθείς το Tlife, θα ξέρεις πολύ καλά ότι κάθε χρόνο διοργανώνουμε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Όλη μα όλη η συντακτική ομάδα φοράει τα “καλά” της, βάφεται, χτενίζεται και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με xmas mood, γελώντας… μπορεί και χορεύοντας. Ναι, αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη φωτογράφισή μας, μια κλασική αξία που ακολουθούμε κάθε χρόνο.

Η φετινή χρόνια δεν αποτελεί εξαίρεση. Για ακόμα μια φορά μαζευτήκαμε, γιορτάσαμε, γελάσαμε και φυσικά φωτογραφηθήκαμε. Είναι από τις λίγες φορές που μεταμορφωνόμαστε όλες σε μοντέλα… με glam σύνολα που αρμόζουν σε αυτές τις ημέρες.

Ένα επιτυχημένο σύνολο όμως, χρειάζεται και τα ανάλογα παπούτσια. Έτσι, η τελική πινελιά στα outfits μπήκε με τα εντυπωσιακά παπούτσια Tsakiris Mallas. Η κάθε μια επέλεξε το ιδανικό, σύμφωνα με το δικό της γούστο και στιλ, και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το κομμάτι του styling.

Τα παπούτσια που έκλεψαν την καρδιά όλης της ομάδας, ήταν φυσικά οι glitterati boots. Super τάση που την προτείνουν ανεπιφύλακτα τα it girls σε όλο τον κόσμο. Εξάλλου ένα τόσο λαμπερό μοτίβο δύσκολα θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Τι διάλεξε όμως η κάθε μια ξεχωριστά; Εννοείται ότι όλες βρήκαμε το τέλειο ζευγάρι, αφού τα Tsakiris Mallas προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία, ειδικά σε βραδινά και πιο glam παπούτσια. Πέδιλα, over-the-knee boots, κλασικές γόβες, slouchy boots, ankle boots, αλλά και peep toe μποτάκια, πρωταγωνίστησαν στα γιορτινά μας σύνολα και έκλεψαν την παράσταση.

Τα παπούτσια είναι ο καλύτερος φίλος της κάθε γυναίκας και στα καταστήματα Tsakiris Mallas θα βρεις εκείνο το ζευγάρι που ονειρευόσουν για τις γιορτές.

© 2024 tlife.gr