Τα αγαπημένα sneakers της Gigi Hadid είναι αυτά που φορούσαμε κι εμείς στην εφηβεία

Τις τελευταίες σεζόν βλέπουμε όλο και περισσότερα brands από τη δεκαετία 80′-90′ να κάνουν δυναμικό comeback και να εισχωρούν ξανά στο στιλ μας, προσφέροντας μια εκμοντερνισμένη vintage αισθητική. Αυτό που λέμε old school δηλαδή! Ένα δυνατό παράδειγμα είναι και το brand Reebok που μπήκε ξανά στο παιχνίδι της μόδας και αποφάσισε να μας ντύσει με τον πιο στιλάτο τρόπο.

Στις τελευταίες καμπάνιες του αθλητικού brand πρωταγωνιστεί το supermodel Gigi Hadid, η οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα Reebok sneakers, ειδικά στις daily εμφανίσεις της. Η δυναμική της προσωπικότητα προσαρμόζεται τέλεια στο freestyle του brand και ενθαρρύνει τις γυναίκες να εκφράζονται χωρίς περιορισμούς. Πως; Φορώντας τα sneakers όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και στη βόλτα ή ακόμα και στη δουλειά.

Η Gigi ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με sporty style που απαρτίζεται από ένα off shoulder top κι ένα track pants, και φορώντας φυσικά τα νέα Reebok shoes από την ανοιξιάτικη συλλογή.

Το brand ήδη συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα της μόδας, εκτός από την Gigi. Πριν από λίγο καιρό η Victoria Beckham αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια σούπερ συνεργασία με το brand, δίνοντάς μας μια γεύση μέσα από το λογαριασμό της στο instagram. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και τη δική της δουλειά.

Read More

And More