Tα αγαπημένα summer τραγούδια των celebrities

Η Βρετανική Vogue ρώτησε προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου ποιά είναι τα αγαπημένα τους καλοκαιρινά τραγούδια και δημιούργησε το πιο μοδάτο playlist.

Δες ποιά τραγούδια επέλεξαν

To δίδυμο των D-squared παρόλο που ήθελε πολύ να απαντήσει ( όπως γράφει το περιοδικό) δεν θυμόταν ούτε το όνομα του τραγουδιστή αλλά ούτε και το τίτλο από το τραγούδι. Η μόνη πληρπφορία που μπορούσαν να δώσουν ήταν πως πήγαινε “la la la la i love” και το έπαιζε ασταμάτητα το beach bar στη Μύκονο όπου και κάνανε διακοπές!


Η Daisy Lowe έδωσε πολλές εναλλακτικές όπως το Teardrops των Womack and Womack, Hypnotise από τον Pharrell Williams, το Rude Boy της Rihanna and Killing In The Name Of των Rage Against The Machine.

Η κόρη της Carine Roitfeld ( πρώην editor in chief της Paris Vogue), Julia Restoin – Roitfeld δήλωσε πως το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι στη Γαλλία είναι το Sea, Sex and Sun του Serge Gainsbourg.

Η Kate Hudson δήλωσε τα άπαντα του Bob Marley

Ο Jonathan Saunders δεν μπορούσε να θυμηθεί ένα συγκεκριμένο αλλά πρότεινε το τραγούδι που τραγούδησε karaoke την προηγούμενη εβδομάδα στο πάρτυ ενός φίλου του.”The time of my life”.


O Μanolo Blahnik προτείνει το Halim της Natacha Atlas.

Η Μargherita Missoni προτείνει τα τραγούδια των Elvis και Fritz Kalkbrenner που όπως δήλωσε σε ταξιδεύουν αυτόματα σε τόπους καλοκαιρινούς.


Το μοντέλο Natalia Vodianova προτείνει τα τραγούδια των αγαπημένων της συγκροτημάτων Fever Ray και The National.

Ο Prince είπε πως πολύ συχνά τον ρωτάνε οι δημοσιογράφοι τη μουσική επιλέγει να ακούει. Ο ίδιος είπε πως δεν χρειάζεται να παίζεις το top 40 σπίτι σου όταν δύο τραγούδια αρκούν. Everyday People του Sly και το Family Stone.

Ο Paul Smith το Sweet Thing του Van Morrison. Πείτε με παλιομοδίτη, είπε, αλλά ακόμα αγαπάω το δίσκο του Astral weeks.


O Roland Mouret έδειξε την ιδιαίτερη προτίμηση του στη Rihanna.

O Τοmmy Hilfiger δήλωσε πως αγαπάει το αγγλικό rock n’roll και επιλέγει τα πάντα από τους Beatles, Led Zeppelin, The Rolling Stones, και μερικά κομμάτια των Oasis. ¨Οπως είπε από αυτούς αποτελείται το playlist του όλα αυτά τα χρόνια.

Η Tamara Mellon των Jimmy Choo πρότεινε το Bright Lights Bigger City του Cee Lo Green, DJ Got Us Falling In Love του Usher και του Jay-Z, Empire State of Mind.

Η Vanessa Bruno προτείνει τραγούδια με ένταση όπως DJ Blaqstarr’s Shake It to the Ground, καιHands On The Top Of Their Hands από The Bewitched.

Read More

And More