Tα αξεσουάρ των διακοπών!Τι πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στην βαλίτσα σου

Κάθε γυναίκα που θέλει να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνιση της, επιλέγει προσεκτικά τα αξεσουάρ που φοράει, μιας και τα κατάλληλα accessories μπορούν να απογειώσουν ένα outfit δίνοντας του εξαιρετικό στυλ. Ειδικά το καλοκαίρι που έχεις και τις διακοπές στο πρόγραμμα θες να δημιουργήσεις τα πιο στιλάτα σύνολα.

Πάντα θες (στις διακοπές)  ένα styling πιο εντυπωσιακό, με περισσότερα αξεσουάρ γιατί η διάθεση σου είναι πιο ανεβασμένη σε σχέση με τον χειμώνα.Τα κοσμήματα είναι μία τέλεια επιλογή και σίγουρα αν επενδύσεις στα σωστά θα έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα.Κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια είναι πρώτα στην λίστα μας.Επιλέγεις αυτά που ταιριάζουν με τα περισσότερα look σου και μερικά statement που θα κάνουν την διαφορά.

Υπάρχουν όμως και πολλά ακόμη που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου γιατί θα δώσουν το resort chic ύφος που θες για τα holiday looks σου.

Ακόμη και το πιο απλό φόρεμα να φορέσεις μπορείς να το κάνεις να δείχνει απίστευτα κομψό, συνδυάζοντας το με μια εντυπωσιακή ζώνη ή την κομψή σου ψάθινη τσάντα. Στην παραλία παρόλο που όλα δείχνουν απλά για να πετύχδεις το effortless look που αγαπάς να βλέπεις στις γαλλίδες πρέπει να έχεις τα σωστά αξεσουάρ.

Σε αυτό το θέμα θα βρεις πολλές επιλογές που θα ικανοποιήσουν το προσωπικό σου γούστο και που φυσικά θα προσαρμοστούν τέλεια στα summer looks σου. Οπότε, για το μοναδικό πράγμα που πρέπει να αγχώνεσαι είναι τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Έκανα μία βόλτα στο instagram και θα σου δώσω μία στιλατη λίστα με τα αξεσουάρ που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις φέτος στην βαλιτσα σου αν θες να πετύχεις το άψογο island look και να πάρεις πολλά like!

@sincerelyjules

Tα κολιέ με κοχύλια είναι αυτά που δεν μπορείς να αντισταθείς το καλοκαίρι και ακόμη και αν δεν έχεις κάποια σίγουρα στο νησί θα κάνεις την αγορά της σεζόν.Τα φοράς με το μαγιό σου και με το φόρεμα σου για ποτό.

@sincerelyjules

Τα έχεις ήδη στην πολη και τα φοράς όλη μέρα τώρα θα τα βάλεις και στην βαλίτσα των διακοπών σου γιατί απλά μετά την παραλία ένα schrunchie θα σε…σώσει!

@belenhostalen

Λεπτά χρυσά κοσμήματα που θα φορέσεις και στην παραλία και στο μπαράκι. Βραχιόλια και δαχτυλίδια που θα δώσουν στην holiday εμφάνιση σου το απαρραίτητο twist.

@gabriellecaunesil

Ναι ξέρω δεν θα ξεχάσεις τα γυαλιά ηλίου σου αλλά πάρε μαζί σου και αυτό το fashion ζευγάρι που έχεις και φοράς σπάνια για να κάνεις τις τέλειες λήψεις στο νησί και να έχεις ένα δεύτερο ζευγάρι σε περίπτωση που χάσεις το πρώτο στην αμμουδιά.

@sincerelyjules

Φέτος τα basket hat κάνουν θραύση και εσύ δεν θα ξεχάσεις να πάρεις ένα μαζί σου στην νησί!Στα plus το διπλώνεις και το κουβαλάς μαζί σου παντού!

Ψάθινη τσάντα για το πλοίο που θα βάλεις μερικά πράγματα για το ταξίδι και για την παραλία ώστε να έχεις το πιο στιλάτο αξεσουάρ μαζί σου. Διάλεξε ένα medium size ώστε να κινείσαι άνετα και να μην είναι πολύ βαριά.

@vikyandthekid

Μία ζώνη από σχοινί, θα την φορέσεις με τα πουκάμισα στην παραλία ή θα δώσεις νέο shape στα αέρινα φορέματα σου το βράδυ.Αν δεν έχεις πάρε μία από εκεί!

Αnklet! To αξεσουάρ του καλοκαιριού φοριέται στο…πόδι!Χρυσό ή με κοχύλια διάλεξε το φετινό και φόρεσε το όλη μέρα στις διακοπές σου.

@lucywilliams02

Eνα μαντήλι που θα φορέσεις στα μαλλιά ,σαν ζώνη, στο λαιμό στο πλοίο που έχει -22 βαθμούς, αλλά και σαν top αν θες το βράδυ με το shorts σου! Κομμάτι πασπαρτού που θα μπει σίγουρα στην βαλίτσα σου.

@wethepeoplestyle

Σανδάλια του…τουρίστα!Ναι αυτά τα κλασικά που θα βάλεις στην παραλία θα πας και ένα hiking αν χρειαστεί και το βράδυ άνετα με το φόρεμα σου αφού φέτος είναι must have.

@zinafashionvibe

Ένα ωραίο παρεό που θα δέσεις πάνω από μαγιό σου μετά την…βουτιά αλλά και το βράδυ με ένα ωραίο top θα το χαρείς πολλές φορές σαν bottom κομμάτι.

Read More

And More