Τα Ancient Greek Sandals υποδέχονται τη νέα σεζόν με τέλεια σχέδια!

Τα Ancient Greek Sandals υποδέχονται τη νέα σεζόν παρουσιάζοντας τη συλλογή Spring/Summer 2020 Collection, η οποία θα διατίθεται ολοκληρωμένη αποκλειστικά στο flagship store Ancient Greek Sandals στην οδό Κολοκοτρώνη 1, στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και online στο www.ancientgreeksandals.com.

To brand που ανέδειξε τα αρχαιοελληνικά σανδάλια σε παγκόσμιο fashion trend μονοπωλεί και φέτος την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα λανσάροντας μια πληθώρα κλασικών και νέων σχεδίων που συνδυάζουν την παραδοσιακή χειροποίητη κατασκευή και την υψηλή ποιότητα με τις πιο επίκαιρες τάσεις της μόδας.

Παραμένοντας πιστοί και εξελίσσοντας συστηματικά το υλικό που τους ανέδειξε, το ελεύθερο από χημικά φυσικό δέρμα vachetta, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 οι Ancient Greek Sandals πειραματίζονται με νέες ύλες, υφές και μεθόδους, σε μια συνειδητή προσπάθεια να αναδείξουν εναλλακτικά υλικά του δέρματος.

Έτσι, ο φελλός χρησιμοποιείται για πρώτη φορά τόσο στο άνω μέρος των υποδημάτων όσο και στις χαμηλές πλατφόρμες.Ένα καινοτόμο βιοσυνθετικό δέρμα χρησιμοποιήθηκε επίσης για τα Metallic tubes (λουράκια-σωλήνες), τα οποία τυλιγμένα γύρω από υφασμάτινα σιρίτια χαρίζουν ένα πιο θηλυκό οπτικό αποτέλεσμα.

Τέλος, τα AGS αυτό το καλοκαίρι συστήνουν και το Cannage, μια πλέξη γνωστή από τις παραδοσιακές βιεννέζικες καρέκλες, για να στολίσει το άνω μέρος των σανδαλιών. Η δημοφιλής πλέον σειρά Comfort Soles πρωταγωνιστεί και σε αυτή τη συλλογή, αποκτά έξτρα ύψος και γίνεται ιδανική για τις αστικές day-to-night εμφανίσεις, και όχι μόνο.

Read More

And More