Τα ελληνικά e-shops που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ξένα!

Όταν η νύχτα πέσει, εγώ ξεκινάω τo shopping! Ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να πάω στα μαγαζιά για ψώνια. Πάνε πολλά χρόνια…

Έχω ψωνίσει στις τέσσερις τα ξημερώματα, γιατί καθώς βόλταρα online, είδα το λυτρωτικό “back in stock” κάτω από τα παπούτσια που έψαχνα μέρες και ήταν “sold out”. Έχω ψωνίσει από εστιατόριο που είμαι με φίλες (από το κινητό μου), γιατί ΕΠΡΕΠΕ. Είχε μείνει μόνο ένα κομμάτι (επώνυμο), στο νούμερό μου (καρμικό!) και είχε έκπτωση 70%. Το αφήνεις; Ποτέ; Κάνεις τα απαραίτητα “κλικ”, χρησιμοποιώντας την κάρτα σου απλά, γρήγορα και με ασφάλεια… και τέλος. ΔΙΚΟ ΣΟΥ! Για πάντα… And that’s happiness! To “Cheers!” εκείνο το βράδυ είχε άλλη γεύση.

Αντικαταβολή; Ποια αντικαταβολή; Θα με πνίξεις καλέ… Δεν πρόλαβα να καταπιώ τη γουλιά μου! Σε παρακαλώ κουκλίτσα μου. Μην ακούω ξεπερασμένα… Τι; Φοβάσαι; Τι φοβάσαι; It’s 2017 baby! Δεν γίνεται να ψωνίζεις online, αλλά να μην πληρώνεις online. Μισές δουλειές. Χρησιμοποίησε οποιαδήποτε κάρτα σου, απλά και με ασφάλεια. Cool. Χωρίς φαντάσματα. Ούτε πολύπλοκο είναι. Έλα τώρα… Πιο πολύπλοκο είναι να διαλέξεις κάτι που πραγματικά σου αρέσει, ανάμεσα στις εκατομμύρια επιλογές που έχεις. Και κανείς δεν θα σου “φάει” τον κωδικό. Χαλάρωσε. Και ξεπέρασέ το!

It’s all Greek to me!
Σχεδόν κάθε βράδυ, κάπως έτσι αποφορτίζομαι. Κάνω βόλτα στις διαδικτυακές βιτρίνες. Δεν ψωνίζω καθημερινά. Είπαμε… αλλά όχι κι έτσι! Τσεκάρω όμως καθημερινά. Μέχρι να ερωτευθώ. Ψωνίζω πολύ από online καταστήματα του εξωτερικού, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ -διαφορετικά, ιδιαίτερα. Έχω όμως και τα ελληνικά μυστικά μου, εγχώρια e-shops που θα βρω ακριβώς τους πολλούς και διαφορετικούς “έρωτές” μου.

Είμαι από αυτές τις τύπισσες που δεν θέλω καθόλου, μα καθόλου, μα καθόλου, να φοράω κάτι που φοράνε και οι άλλες. Τρελαίνομαι. Έχω αυτό το θεματάκι. Θέλω να είμαι διαφορετική. Θέλω οι νυχτερινές μου “καταθέσεις ψυχής” να γίνονται σε κάτι ξεχωριστό. Fashion with a twist. Και σήμερα λοιπόν θα σου συστήσω τα διαδικτυακά ελληνικά καταστήματα που πρώτον, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνα του εξωτερικού, και που δεύτερον, θα βρεις κομμάτια που θα λατρέψεις και θα δημιουργήσεις το προσωπικό σου στιλ (ξεκάθαρα).

https://iridedeportu.com/el/
Το φετίχ μου, η εμμονή μου, το κόλλημά μου… όπως θέλεις πες το, μέσα θα είσαι… είναι τα παπούτσια! Και αμέσως μετά οι τσάντες. Πιστεύω ότι είναι τα κομμάτια που μπορούν να αναβαθμίσουν μια ολόκληρη εμφάνιση. Αρκεί να είναι ιδιαίτερα, ώστε να δώσουν αυτό το “κάτι” που θα σε διαχωρίσει από το πλήθος.
Kαι αυτό ακριβώς θα βρεις εδώ. Δημιουργίες μιας νέας σχεδιάστριας. H Iride De Portu, με καταγωγή από Ελλάδα και Ιταλία, θα προσθέσει στην γκαρνταρόμπα σου το κομμάτι που θα συζητάνε οι φίλες σου. Κάνε μια βόλτα και θα με θυμηθείς. Ειδικά, όταν πιάσει το μάτι σου τις λεπτομέρειες (άλλο ένα βασικό φετίχ μου).

http://nadiarapti.com/
Το καλοκαίρι μου ντύθηκε με ρούχα της. Ένα θα σου πω. Δεν υπήρξε άντρας που να μην με σχολιάσει. Δεν υπήρξε κορίτσι που να μην με ρωτήσει από πού είναι το φόρεμά μου. Η Νάντια Ράπτη έχει την οπτική που χρειάζεσαι, αν θέλεις να επικοινωνήσεις κομψά και χωρίς κραυγές απόγνωσης το σεξ απίλ σου.
Μίνιμαλ γραμμές με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, φρεσκάδα, δυναμισμός. Και, μεγάλη σημασία στην επιλογή και την ποιότητα των υφασμάτων. Κάτι που μπορεί να με τρελάνει. Το βασικότερο όλων, κατά τη γνώμη μου, σε ένα ρούχο. Από το ύφασμα εξαρτάται η εφαρμογή και φυσικά η αίσθηση. Η Νάντια Ράπτη, πίστεψέ με, δημιουργεί ρούχα που ικανοποιούν και την αφή. Ω ναι!
Αν κάποια από τα παραπάνω είναι λέξη κλειδί για σένα, νομίζω συνεννοηθήκαμε.

https://thecedition.com/
Έχεις συνειδητοποιήσει φαντάζομαι πόσο μεγάλη τάση είναι τα κορμάκια, ε; Τα είδες στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων, τα είδες στις επώνυμες, τα είδες πρωί, απόγευμα, βράδυ. Κι αν ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο, τσέκαρε οπωσδήποτε τις δημιουργίες της Χριστίνας Κατσαούνη.
Θα εγγυηθώ, γιατί τα έχω δοκιμάσει, την ποιότητα των υφασμάτων και την άψογη εφαρμογή. Τα υπόλοιπα είναι θέμα επιλογής και προσωπικού σου γούστου. Πάντως σε προετοιμάζω να ξέρεις… Δεν θα αγοράσεις μόνο ένα! Και το καθημερινό σου στιλ θα σε ευγνωμονεί. Το τζιν σου θα χαμογελάσει. Και τα βράδια σου θα φλερτάρουν αρκετά… 😉

https://www.mi-ro.gr/
Και έρχεται η στιγμή που θέλεις κάτι “πιο”. Η ώρα που έχει λίγο μεγαλύτερες απαιτήσεις ενδυματολογικά. Ένα σημαντικό event, μια πρόσκληση που σε αγχώνει λίγο. Μην ταράζεσαι, φίλη μου. Mi-ro! O Γιάννης Ράπτης και ο Δημήτρης Μαστρόκαλος θα σε ντύσουν ιδανικά για να κλέψεις τα φλας, να αυξήσεις τους followers και τα like σου. Άσε που θα σε συζητάνε για μέρες. Been there, done that!
Τα πιο φωτογενή ρούχα. Που ξέρουν να υπογραμμίζουν τη θηλυκότητά σου, να αναδεικνύουν τα δυνατά σου σημεία, με φινέτσα, άποψη και στιλ.

https://beauty-hall.gr/
Και εδώ… θα γίνουμε όλες κουκλίτσες! Με τέλεια, ξεδιψασμένη και λαμπερή επιδερμίδα, υπέροχο μακιγιάζ, περιποιημένα νύχια. Αδύνατες, χωρίς κυτταρίτιδες και άλλες τέτοιες ενοχλητικές βλακείες. Κουκλίτσες μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.
Κρέμες, λάδια, κραγιόν, μάσκαρα, make up… όλα αυτά τα καλλούδια που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη. Μόνο που εδώ θα βρεις κάτι πιο ψαγμένο από ό,τι φοράνε τα άλλα κορίτσια 😉

Χτυπάει το κουδούνι!
Ανοίγω την πόρτα και κάνω δώρο στον εαυτό μου. Ένα από τα πιο απολαυστικά σημεία στο online shopping είναι αυτή ακριβώς η στιγμή. Τα διαδικτυακά καταστήματα που σέβονται τον εαυτό τους, έχουν εξαιρετικό αμπαλάρισμα. Ξετυλίγεις πραγματικά το δώρο σου. Κι επειδή έχεις ήδη πληρώσει με την κάρτα σου, έχεις τελειώσει, έχεις ξεμπερδέψει με το θέμα χρημάτων και σε αυτήν τη διαδικασία δεν υπάρχει τίποτα που θα σου χαλάσει το κέφι. Χτυπάει κουδούνι, ανοίγεις πόρτα, παίρνεις δώρο, ανοίγεις δώρο, παίρνεις χαρά. Τελεία.

Τέλεια;

Read More

And More