Τα εντυπωσιακά κοστούμια του Olivier Rousteing για την Όπερα του Παρισιού

Όπως σε είχα ενημερώσει πρόσφατα, ο Olivier Rousteing μπορεί να είναι γνωστός για το σχεδιαστικό του ρόλο στον οίκο Balmian και για looks που προσφέρει στα it girls, όπως Kardashians και Jenners, αλλά ο σχεδιαστής είναι έτοιμος να ντύσει μια εντελώς ξεχωριστή “πελατεία”.

Ο ίδιος προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Όπερα του Παρισιού και ήδη τα πρώτα ρούχα που θα φορέσουν οι μπαλαρίνες είναι έτοιμα. Ο σχεδιαστής δήλωσε: “Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν πραγματικά έκπληκτος με αυτήν την πρόταση. Το project αυτό αντιπροσωπεύει πραγματικά τη γαλλική κληρονομιά. Προφανώς, μου αρέσει ο κόσμος της ποπ, αλλά οι κλασσικές χορεύτριες και τα φορέματά τους, με γοήτευαν από τότε που ήμουν παιδί”.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια “στροφή” στις παραδοσιακές παριζιάνικες ρίζες, τόσο για τον οίκο όσο και για τον Rousteing, που έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια στην ποπ κουλτούρα. Γυναίκες και άνδρες χορευτές φορούν nude δημιουργίες του κεντημένες με πολύτιμες πέτρες και πέρλες που αγκαλιάζουν το σώμα τους σαν να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι.

Πιο συγκεκριμένα, τα looks των ανδρών απαρτίζονται από αέρινα σακάκια και κολάν με sparkly στοιχεία, ενώ στο εσωτερικό επικρατεί ένα ντραπέ τοπ. Οι χορεύτριες από την άλλη θα φορούν κορμάκια στο ίδιο ύφος, χρώμα και αισθητική.

Read More

And More