Tα καινούρια παπούτσια που σχεδίασε η Sarah Jessica Parker είναι αυτά που χρειάζεσαι για τις γιορτές!

«Δεν φοβάμαι τα ύψη, έχετε δει τα παπούτσια μου;» είναι μόνο μια από τα καλύτερες ατάκες της Carrie Bradshaw σχετικά με τα παπούτσια. Και τώρα, η Sarah Jessica Parker ζει τα shoe-dreams της Carrie μέσα από μια ονειρική συνεργασία με το Net-a-Porter.
Η συλλογή που περιλαμβάνει 16-κομμάτια, SJP από τη Sarah Jessica Parker εγκαινιάζεται αύριο (17 Νοεμβρίου) και περιλαμβάνει σατέν ψηλοτάκουνα και φλατ παπούτσια διακοσμημένα με κομψές λεπτομέρειες και σατέν φιόγκους – ακριβώς το είδος του παπουτσιού που η Carrie θα φορούσε στη Νέα Υόρκη, μετά από ένα brunch ή πριν το ραντεβού με τον Mr. Big.
Χειροποίητα στην Ιταλία, και με τιμές που ξεκινάνε από 245 λίρες, αυτή η πολυτελής γραμμή είναι, σύμφωνα με την SJP, «θηλυκή, ισχυρή, προκαλεί έκπληξη και είναι διαχρονική.»

«Όταν σκεφτόμαστε τη Sarah Jessica, σκεφτόμαστε πόσο διασκεδάζει με το στιλ και ειδικά με τα παπούτσια, έτσι αυτό ήταν ο τέλειος λόγος για μας να συνεργαστούμε μαζί της σε μια συλλογή υποδημάτων», λέει η Sarah Rutson, VP της παγκόσμιας αγοράς στο Net -a-Porter, προσθέτοντας ότι ενώ μοιάζουν μόνο βραδινά τα παπούτσια, θα πρέπει να εξετάσουν το σετάρισμά τους και με το daywear τους:
«Δεν είναι μόνο για κοκτέιλ εμφανίσεις και βραδινές εκδηλώσεις, αλλά και για να φορεθούν ανά πάσα στιγμή της ημέρας.» Έτσι, γιατί να μην δοκιμάσετε μερικές γόβες το Σαββατοκύριακο σε συνδυασμό με ένα σκισμένο τζιν και ένα κασμιρένιο πουλόβερ αντί για τα trainers σας;”

Read More

And More