Site icon TLIFE

Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE γίνονται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάνε στις ερωτήσεις σου

Είναι η εποχή που αλλάζεις τα ρούχα στην ντουλάπα σου, ξεσκαρτάρεις αυτά που θα συνεχίσεις να φοράς κι αυτά που θα βάλεις στην άκρη. Βλέπεις πως μπορείς να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου χωρίς πολλά έξοδα αλλά και πως μπορείς να ντυθείς σωστά σε μία επίσημη περίσταση χωρίς να κάνεις υπερβολές και σπατάλες.

Παίρνεις έμπνευση μέσα από επώνυμες εμφανίσεις, αναζητάς τα ρούχα που φοράνε ενώ δεν σταματάς να θέλεις να ντύνεσαι σωστά όχι μόνο σύμφωνα με τις τάσεις της σεζόν αλλά και με τις γραμμές του σώματός σου.

Τα κορίτσια της μόδας στο TLIFE σου απαντάνε σε οτιδήποτε σε απασχολεί και σου προτείνουν ιδέες και λύσεις. Αν θέλεις κι εσύ να στείλεις την ερώτηση σου μπορείς στο styling@tlife.gr

Eρώτηση:
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε ένα ολοκληρωμένο χρωματικά ντύσιμο που θα περιλαμβάνει boyfriend jean παντελόνι και πράσινα παπούτσια σαν της φωτογραφίας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων…!

Απάντηση:
Γεια σου Φέφη! Σου προτείνω να φορέσεις το παντελόνι σου σε boyfriend γραμμή με ριγέ πουκάμισο με μπλε ανοιχτή ρίγα που θα το έχεις ανοιχτό μπροστά στο στήθος δημιουργώντας ένα βαθύ ντεκολτέ. Κράτησε τσάντα φάκελο και μέσα στην ημέρα σου και συνδύασε τα με τα ψηλά εντυπωσιακά παπούτσια σου.

Πολλά Φιλιά


ΕXE 89,00 ευρώ. Για να το αγοράσεις κάνε “κλικ” εδώ

Eρώτηση:
Καλησπέρα σας! Τέλος Μαϊου βαφτίζω την κόρη μου. Θα ήθελα να φορέσω μια στενή ολόσωμη φόρμα, σαν αυτή που φορούσε η Δ. Νομικού σε ένα επεισόδιο του ΟΛΑ σε μπλε. Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω την ίδια ή κάτι ανάλογο;

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μας! Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω ποια είναι η ολόσωμη φόρμα της Δούκισσας παρόλα αυτά αν αγαπάς τη γραμμή αυτή, η επιλογή σου είναι πολύ σικάτη. Σου προτείνω να κοιτάξεις στη συλλογή της Δέσποινας Βανδή Chip and Chip καθώς και στη σχεδιάστρια Orsalia Parthenis. Αν καταλήξεις σε ολόσωμη φόρμα τελικά μπορείς να τη φορέσεις με πέδιλα με φούξια–καφέ διχρωμία και να τη συνδυάσεις με χρυσά αξεσουάρ. Σου προτείνουμε το παραπάνω ζευγάρι και μπορείς να κάνεις “κλικ” στην φωτογραφία και να το κάνεις δικό σου.

Να σου ζήσει η κορούλα σου!

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας!! Καταρχήν ευχαριστούμε πολύ για τις τόσο πολύτιμες συμβουλές σας! Με λένε Γιώτα και είμαι 18 χρονών. Θα ήθελα μόνο να ρωτήσω εάν γνωρίζετε κάποιο ελληνικό e-shop που να έχει crop tops. Έχω ψάξει πολύ αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Αν γνωρίζετε κάποιο σας παρακαλώ πείτε μου!

Απάντηση:
Μπορείς να βρεις πολύ μεγάλη ποικιλία από τοπ είτε σαν αυτό που μας επισυνάπτεις είτε ανάλογα crop tops στο e-shop των καταστημάτων Η&Μ. Ενώ πολλά μοδάτα t-shirts μπορείς να βρεις και στο Τ-SHOP κάνοντας “κλικ” εδώ.

Eρώτηση:
Καλημέρα κορίτσια του Τlife. Συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά σας. Είμαι 25 χρονών με ύψος 1,75 , 52 κιλά με σωματότυπο αχλάδι (σχετικά μικρό άνοιγμα στη περιφέρεια). Έχω καστανά μαλλιά και σταρένια επιδερμίδα. Έχω γάμο στις 12 Μάιου και θα ήθελα να φορέσω ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο. Μου άρεσε πολύ το φόρεμα που φορούσε η Μαριάννα Σμπώκου στα MAD 2013 και σαν σχέδιο και σαν χρώμα. Θα μπορούσατε να μου πείτε ποιας εταιρείας είναι. Επιπρόσθετα θα ήθελα να μου προτείνετε κι εσείς φορέματα σαν αυτό άλλων εταιρειών. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση:
Γεια σου Μαριλένα! Πιστεύω πως το φόρεμα της κ. Σμπώκου έχει την υπογραφή του οίκου Herve Leger. Τα φορέματά του φημίζονται για το ειδικό ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένα μιας και όπως καταλαβαίνεις βοηθά στα σημεία (είναι σαν ελαστικό). Μπορείς να βρεις το φόρεμα του οίκου σε άλλη απόχρωση κάνοντας “κλικ” εδώ ή επάνω στη φωτογραφία. Ενώ την ίδια γραμμή σε πάρα πολύ οικονομικές τιμές μπορείς να την βρεις στην εταιρία Blanco.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω αυτήν τη φούστα και αυτό το πουκάμισο. Γενικότερα θα ήθελα να ξέρω που μπορώ να βρίσκω ρούχα lynne και ψηλόμεσες φούστες. Μένω Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μας από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Η Θωμαής στην συγκεκριμένη εμφάνιση φόρεσε φούστα από τα καταστήματα BSB οπότε μπορείς στο ομώνυμο κατάστημα στην Τσιμισκή να την αναζητήσεις ή online στο eshop της εταιρίας. Τώρα όσον αφορά στο πουκάμισο – κορμάκι είναι Lynne και μπορείς να τα βρεις μέσα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Φιλιά πολλά


Eρώτηση:
Αγαπητό fashion team του tlife, θα ήθελα για μια ακόμη φορά την πολύτιμη βοήθεια σας. Για μια πολύ σημαντική ημέρα της ζωής μου (αποφοίτηση) ερωτεύτηκα το παραπάνω κόκκινο φόρεμα. Το συγκεκριμένο φόρεμα το βρήκα σε ένα group στο facebook και πάρα τις προσπάθειές μου να μάθω από που είναι δεν πήρα απάντηση. Περιμένω με αγωνία μήπως εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε να μάθω από που είναι. Φιλιά πολλά

Απάντηση:
Πολύ εντυπωσιακό το φόρεμα που σου άρεσε! Ομολογώ πως το ίδιο δεν το έχουμε δει κάπου στην αγορά παρόλα αυτά μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε αρχαιοελληνικής γραμμής φορέματα στην Orsalia Parthenis.

Φιλιά πολλά


Ιnnocent 29,90 κάνε “κλικ” εδώ

Eρώτηση:
Καλησπέρα. Ορκίζομαι τον Ιούνιο και έχω στο μυαλό μου να βάλω ένα τζιν σε στιλ boyfriend με μια καλή μπλούζα και μπεζ ψηλές πλατφόρμες από κάτω! Ο σωματότυπός μου είναι το λεγόμενο αχλάδι. Είμαι 1.65 και 64 κιλά. Θέλω να μου πείτε αν αυτά τα τζιν που δεν είναι εφαρμοστά ταιριάζουν σε αυτό το σωματότυπο και με τι μπλούζα να το συνδυάσω!Ευχαριστώ

Απάντηση:
Γεια σου Ελεάνα! Το συγκεκριμένο κόψιμο στα τζιν δεν κολακεύει τον σωματότυπο αυτό. Τονίζει τις ατέλειες στους γοφούς και κάνει τη λεκάνη να μοιάζει πως είναι πολύ πιο χαμηλά από το κανονικό. Θα σου πρότεινα να αποφύγεις να φορέσεις τζιν και πλατφόρμες στην αποφοίτησή σου και να επιλέξεις ένα κομψό ψηλόμεσο παντελόνι (ίσως και σε χρώμα) που μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μοντέρνο t-shirt κι ένα ζευγάρι πέδιλα. Αμέσως το σώμα σου θα δείξει πιο ψηλό και σμιλεμένο. Ξέρουμε τι σου λέμε 😉 Για να δεις όλα τα μοντέρνα t-shirts που σου προτείνουμε κάνε “κλικ” εδώ

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Θα ήθελα τη συμβουλή σας σε ένα θεματάκι που έχω! Είμαι 23 χρόνων, 57 κιλά με ύψος 1,68. Το θέμα μου είναι ότι έχω σχετικά κοντά ποδιά και δεν ξέρω τι μου ταιριάζει και πως μπορώ να το καμουφλάρω! Περιμένω πως και πως να με βοηθήσετε! Φιλάκια!

Απάντηση:

Γεια σου Ευάκι! Μία είναι η λέξη που θα σου αλλάξει τη ζωή: ψηλόμεσα! Αμέσως τα πόδια φαίνονται πιο ψηλά και μακριά!

Φιλιά πολλά


Xανιωτάκης 99,00 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ

Eρώτηση:
Έχω αγοράσει για τη βάπτισή της κόρης μου ένα coctail κίτρινο παλ φόρεμα. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε τι χρώμα παπούτσια και τσάντα και σε τι στιλ; Ο χώρος δεν ενδείκνυται για τακουνιά. Ευχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου Ελένη! Ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στιλ σίγουρα είναι μία σωστή επιλογή! Ενώ ένα ζευγάρι φλατ γόβες είναι hot την φετινή σεζόν. Σου προτείνουμε το παραπάνω σχέδιο. Κάνε “κλικ” στην εικόνα αν θέλεις να το αγοράσεις χωρίς να τρέχεις στα μαγαζιά. Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Καλησπέρα. Θα ήθελα να με συμβούλευσετε αν γίνεται η τσάντα να είναι ίδια απόχρωση με την μπλούζα. Το κουστούμι θα είναι μονόχρωμο μπλε και μπεζ γόβες.

Απάντηση:
Γεια σου Χριστινάκι! Δεν μας λες τι χρώμα είναι η μπλούζα σου! Στείλε μας περισσότερες λεπτομέρειες… Αλλά αν θέλεις μία πιο γενική γνώμη λόγω του ότι επιλέγεις πολύ “ήσυχες” αποχρώσεις το να συνδυάσεις την μπλούζα με την τσάντα δύσκολα θα καταλήξει σε μέγα στιλιστικό σφάλμα.

Φιλιά πολλά


Fullah Sugah 79,80 ευρώ. Κάνε “κλικ” εδώ

Eρώτηση:
Γεια σας, κορίτσια! Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Θέλω να φορέσω σε καλοκαιρινό γάμο ένα φόρεμα κοντό με πολλά διαδοχικά φύλλα υφάσματος από πάνω προς τα κάτω σε χρώμα μοβ. Να το συνδυάσω με nude peep toes και μοβ τσαντάκι; Επίσης, τα φορέματα σε στυλ ’50s είναι της μόδας; Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου Βίλλυ! Φυσικά και είναι και μας αρέσει πολύ το φόρεμα με θεατρικότητα που επιλέγεις να φορέσεις! Συνδύασε το με nude peep toes όπως αυτά της παραπάνω φωτογραφίας και το αποτέλεσμα θα σου αρέσει πολύ!

Φιλιά πολλά

© 2024 tlife.gr