Τα νέα studs σκουλαρίκια της Galleria Armadoro είναι εδώ και σίγουρα θα τα λατρέψεις

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά φεύγει και τη θέση του παίρνει το φθινόπωρο και ο χειμώνας.

Αποχαιρετάμε, λοιπόν, όλα τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά outfits και υποδεχόμαστε τα φούτερ, τις μακρυμάνικες μπλούζες, τα ζιβάγκο, τα κασκόλ και τα παλτό. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρώσεις ένα κομψό φθινοπωρινό σύνολο; Μα φυσικά τα κοσμήματα!

Και όχι οποιαδήποτε κοσμήματα, αλλά τα μικρά και διακριτικά που θα σου δώσουν αυτήν τη λάμψη που αναζητάς, για να απογειώσεις κάθε outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Έτσι λοιπόν, η Galleria Armadoro λανσάρει την πιο κατάλληλη στιγμή τη νέα της κολεξιόν σε studs σκουλαρίκια. Στη νέα κολεξιόν θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, εμπνευσμένη από γεωμετρικά σχήματα και συμμετρίες αλλά και από τα best-sellers κοσμήματά της, όπως το Charlie huggie και τα Celeste earrings.

Χαρακτηριστικό όλων των σκουλαρικιών της νέας συλλογής είναι ότι αποτελούνται από λευκές CZ πέτρες, που δίνουν την ιδανική λάμψη για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ, ενώ είναι διαθέσιμα σε ασημί και σε χρυσό για να ταιριάζουν με τα πάντα – κυριολεκτικά.

Η νέα συλλογή αποτελεί μέρος της ευρύτερης κολεξιόν Ear Stories, όπου όλα τα σκουλαρίκια δημιουργήθηκαν για να φτιάξει η καθεμιά τους δικούς της μοναδικούς συνδυασμούς, τη δική της ιστορία που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά της και τον χαρακτήρα της.

Κάθε stud σκουλαρίκι έχει δύο διαφορετικούς τύπους κουμπώματος, το κούμπωμα πεταλούδας που είναι ιδανικό για τις κλασσικές τρύπες στον λοβό του αυτιού και το κούμπωμα με την μπίλια που ενδείκνυται για piercings στο υπόλοιπο αυτί, όπως το helix, conch, tragus και λοιπά. Είναι όλα υποαλλεργικά προϊόντα, επομένως είναι τα ιδανικά σκουλαρίκια ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα αυτιά.

Άλλα πιο μικρά και διακριτικά –όπως το Double Dot και το Croissant Stud– και άλλα πιο μεγάλα και με περισσότερη λάμψη –όπως το Charlie και το Double Bar Stud. Συνδύασέ τα μεταξύ τους αλλά και με άλλα προϊόντα από τη συλλογή Ear Stories, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις.

Αγορές online : www.galleriaarmadoro.com

Showroom: Περικλέους 58, 10560 Αθήνα, τηλ : 210 3211519

IG: @galleria_armadoro