Site icon TLIFE

Τα νέα σχέδια της Victoria Beckham για την επέκταση του brand της θα σε ενθουσιάσουν

Η Victoria Beckham ανακοίνωσε σήμερα σημαντικά σχέδια για την επέκταση της προσωπικής της εταιρίας. Το brand αποσκοπεί στην ενίσχυση της θέσης του στην αγορά μέσω της επένδυσης ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών, με την οποία ελπίζουν να ενισχύσουν την ψηφιακή και φυσική παρουσία του στο λιανικό εμπόριο.

Εκτός του ότι θα αλλάξει και έδρα την Άνοιξη του 2018 και θα μεταφερθεί στο Δυτικό Λονδίνο, το brand έχει και σαν στόχο να αναπτυχθεί μέσα από νέες συνεργασίες. Η Victoria δήλωσε: “Η συνεργασία είναι πολύ σημαντική για εμένα. Το να δουλεύω με μια εκπληκτική ομάδα, ήταν το κλειδί της επιτυχίας μου τα τελευταία 10 χρόνια”.

Παρόλα αυτά, οι συνεργασίες δεν είναι κάτι καινούργιο για την εταιρεία. Μόλις τον περασμένο μήνα, η Beckham ανακοίνωσε μια συνεργασία με την αθλητική μάρκα Reebok, ενώ η ίδια ήδη λανσάρει προϊόντα ομορφιάς με την Estée Lauder και μια συλλογή για τον αμερικανικό brand Target που έκανε το ντεμπούτο της την περασμένη άνοιξη. Η επιτυχία αυτών των συνεργασιών βοήθησε το brand της σχεδιάστριας να φτάσει στην κορυφή και να της αποφέρει κέρδη 100 εκατομμυρίων λιρών, το διπλάσιο ποσό από αυτό που κέρδισε πριν από δύο χρόνια.

Ο σύζυγος της Victoria, David Beckham, δήλωσε: “Είμαι τόσο υπερήφανος για την επιτυχία της γυναίκας μου και για όλη τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει για να χτίσει την επιχείρησή της τα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι η επόμενη δεκαετία θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική”.

Η εταιρεία έκανε τα πρώτα της βήματα με μόλις 3 εργαζόμενους και πλέον απασχολεί 180 άτομα παγκοσμίως, ενώ το brand “ξεπουλά” παλιές του συλλογές σε 400 stock καταστήματα σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.
 

© 2024 tlife.gr