Τα νυφικά από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής που μας έκοψαν την ανάσα

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι ολοκληρώθηκε χθες με τεράστια επιτυχία! Εντυπωσιακά show από τους μεγαλύτερους οίκους Μόδας celebrities και μοναδικές δημιουργίες! Παραδοσιακά τα Couture show κλείνουν με την πρόταση του Μaison για νυφικό έτσι και φέτος στα φινάλε των catwalk είδαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά νυφικά. Κάποια ήταν ρομαντικά, κάποια edgy, κάποια glamorous, υπήρχαν πάντως σχέδια για όλες!

Ας δούμε αυτά που ξεχώρισε το Tlife:

O οίκος Chanel για το φινάλε μας έδειξε μια νύφη με υπέροχο off white wedding dress, που είναι η Shin Hyun-ji, ένα top model από την Κορέα!

Ο οίκος Valentino δεν είχε πρόταση για νυφικό αλλά αυτό το φόρεμα με τα φτερά και τα βολάν θα ήταν ένα υπέροχο wedding dress! Από μας είναι ΝΑΙ!

Ο οίκος Balenciaga έκανε την ανατροπή και δείχνει το viral look της Couture Εβδομάδας, με το νυφικό πανοπλία εμπνευσμένο από την Ιωάννα της Λωραίνης.

Ο οίκος Αrmani με κατακόκκινο νυφικό που είχε τούλι και bustier μας μάγεψε και μας εξέπληξε!

Ο Zuhair Murad με epic lace νυφικό στο φινάλε που έχει πέπλο και princess style, απλά ΤΕΛΕΙΟ!

Ο Elie Saab προτείνει νυφικό σε pastel ροζ χρώμα με embellished στοιχεία και cape effect.

 

O Giambattista Valli επιλέγει την Μαρία Ολυμπία για νύφη στο φινάλε και μας δείχνει ένα παραμυθένιο νυφικό όλο tulle βολάν σε ροζ  χρώμα.Όνειρο!

Viktor and Rolf παρουσίασαν την δική τους νύφη με ένα ανατρεπτικό bride body με halter δέσιμο που κατέληγε σε κάπα συνδυασμένο με pastel pumps!

Φωτογραφίες Getty- Splash- Reuters

 

Read More

And More