Τα ωραιότερα πανωφόρια της αγοράς στις βιτρίνες του Tlife!

Όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε το αντίθετο, η λειτουργικότητα ενός παλτό συνήθως κερδίζει το στιλ όταν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές. Εσύ όμως δεν χρειάζεται πάντα να θυσιάζεις την καλή εμφάνισή σου!

Η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα για να σου το αποδείξει, σήμερα συγκέντρωσε τις πιο κομψές επιλογές της αγοράς σε πανωφόρια που μπορούν να προστατεύσουν εσένα και το στιλ σου από τις θερμοκρασίες που σιγά σιγά πέφτουν.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές και να βρεις εκέινο που ταιριάζει στο στιλ και το γούστο σου!

/
Σε neutral, ή πιο ζωηρές αποχρώσεις, ladylike ή oversized, μονόχρωμα ή με prints, είναι μόνο μερικά από τα στιλ που θα βρεις σε παλτό φέτος στην αγορά για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου look!

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Tις τελευταίες σεζόν, τα parka παραμένουν δυναμικά στο προσκήνιο. Αν μέχρι τώρα δίσταζες λοιπόν, τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσεις το δικό σου. Φόρεσέ το με loose ή skinny jeans και t-shirts αλλά και με θηλυκά midi φορέματα για μια μοντέρνα αντίθεση.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Tο leather jacket είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Διάλεξέ τo στο στιλ και το χρώμα που προτιμάς και φόρεσε τo πάνω από jeans, φούστες και φορέματα ή σαν layer μέσα από το παλτό σου τις πιο κρύες ημέρες.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More