Τα πιο επιτυχημένα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι λειτουργικά, έχουν στιλ, τιμές – έκπληξη και φέρουν την υπογραφή Huawei!

Αγαπημένε μου, Άγιε Βασίλη!

Όπως ήδη θα ξέρεις, ένα δώρο για να είναι επιτυχημένο πρέπει πρώτον να είναι χρήσιμο, ώστε να το ευχαριστηθεί ο «ιδιοκτήτης», δεύτερον, να είναι ξεχωριστό, για να τρελαθεί από τη χαρά του ο παραλήπτης και τρίτον, να είναι σε καλή τιμή, για να μην ξεφραγκιαστεί ο έχων την θετική πρόθεση να μοιράσει αγάπη και ευτυχία. Ναι; Ναι. Τεχνολογία προφανώς, γιατί η ζωή μας χωρίς αυτή μοιάζει τουλάχιστον μισή. Smartphones, tablets, laptops και οι τσιρίδες χαράς είναι δεδομένες. Huawei λοιπόν και προχωρώ με τη λίστα μου!

Δεν θα σε κουράσω. Θα είμαι συγκεκριμένη. Ναι, ναι, υπάρχουν δεκάδες προϊόντα από τον «κατάλογο» χριστουγεννιάτικων προσφορών της Huawei, αλλά έχω συγκεκριμένα ζητούμενα.

Σ’ αγαπώ. Στο είπα; Στο λέω. Και πιστεύω σε σένα. Κι ας έχω μεγαλώσει.

Μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας, θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε smartphones, laptops, tablets και wearables, σε πραγματικά Χριστουγεννιάτικες  τιμές! Αλλά, εγώ θέλω…

 

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

 

Ναι, θέλω να τον κάνω να μείνει άφωνος, να τον αιφνιδιάσω, να τον τρελάνω. Τα μάτια του να λάμψουν από ευτυχία. Τον σύντροφό μου, ντε. Γιατί τον αγαπώ. Γιατί με αγαπάει, με προσέχει και θέλω να ανταποδώσω με μια χριστουγεννιάτικη κίνηση. Για τον μπαμπά μου επίσης. Και για τον αδερφό μου φυσικά. Για τους σημαντικούς άλλους της ζωής μου, ε, Άγιε Βασίλη μου; Δεν θα τα ξεχάσεις τα αγόρια μου, ε; Και ξέρεις τι τρελαίνει τους άντρες, ε; Η τεχνολογία. Τα gadgets. Huawei. Από αυτά θέλω να τους φέρεις.

Δεν θα σε ταλαιπωρήσω. Βρίσκονται σε special xmas προσφορές. Διάλεξε κάτι από τα παρακάτω. Το αφήνω στη διάθεσή σου. Εγώ με οποιοδήποτε από όσα ακολουθούν θα είμαι χαρούμενη. Το ίδιο και οι άντρες της ζωής μου.

-Matebook X Pro: για τον επαγγελματία που συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο. Το αγόρι μου είναι αυτό, να ξέρεις πάντως. Με οθόνη Ultra FullView και πανίσχυρο επεξεργαστή, το κομψό αυτό laptop θα τον βοηθήσει να είναι έξτρα αποδοτικός στη δουλειά του, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, ενώ η λειτουργία Eye Comfort θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα! Σωστά. Δεν θέλω να κουράζεται ο γλυκός μου. Του αξίζει το καλύτερο. Και η καλύτερη. Εγώ. 😉

-Matebook D14 και Matebook 13: για τον άνδρα που εκτιμά τα τεχνολογικά εργαλεία που διευκολύνουν με πρακτικό τρόπο την καθημερινότητά του, ιδανικά για καθημερινή χρήση, τα δύο αυτά μοντέλα της σειράς MateBook D της Huawei προσφέρουν μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design, επιδόσεις διαρκείας, εντυπωσιακές οθόνες με σχεδόν ανύπαρκτα bezel και, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον! Αυτό θα το πρότεινα να το αφήσεις κάτω από το δέντρο του αδερφού μου. Ένα από αυτά, οκ. Δέχομαι. Θα πηδήξει από τη χαρά του ο γλυκός μου. Και την έχει ανάγκη την πρακτικότητα στη ζωή του σε αυτή τη φάση.

-MatePad Pro: για τον gamer, τον λάτρη του σινεμά και της τηλεόρασης, τον «καλλιτέχνη», το εξαιρετικό αυτό υβριδικό αυτό tablet/laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα, είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως home theater! Άγιε μου Βασίλη, αυτό γράφει το όνομα του κολλητού μου, ναι; Το βλέπεις κι εσύ, ε;

-Watch GT2 Pro: για τον άνδρα που φροντίζει τη φυσική του κατάσταση, που αθλείται συχνά, που βάζει συνεχώς στόχους βελτίωσης της απόδοσής του και θέλει να έχει πλήρη εικόνα της σωματικής του ευεξίας και υγείας. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ένας ιδανικός σύντροφος προπόνησης καθώς προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).
Στον σύντροφό μου κι αυτό. Τι; Δεν γίνεται; Εντάξει. Στον μπαμπά μου. Που αγαπά τον αθλητισμό, που προσέχει τον εαυτό του, που η φυσική του κατάσταση ανέκαθεν ήταν πρότυπο για μένα και τον αδερφό μου.

 

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Για εκείνη και για μένα φυσικά, ναι; Μην με ξεχνάς εμένα. Θέλω στιλ και λειτουργικότητα. Ταυτόχρονα. Αχτύπητος συνδυασμός. Θέλω υψηλή αισθητική, κομψότητα, μοντέρνο μινιμαλισμό και τεχνολογική υπεροχή. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο γιατί είμαι και απαιτητική. Τα έχουμε πει αυτά, τα γνωρίζεις. Κάτι ανάλογο φυσικά, θα σε παρακαλούσα και για την κολλητή μου, την αδερφή μου, την μαμά μου που τόσο κόπο κάνει για όλους μας. Huawei, φυσικά. Μην επαναλαμβάνω τα αυτονόητα.

-Watch Fit: για τη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη γυμναστική, φροντίζει το σώμα της και εκτιμά την κομψότητα και το μοντέρνο design, το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη, είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που δεν θα βγάζει ποτέ από τον καρπό της! Με 96 προγράμματα προπόνησης και εντυπωσιακά animations, είναι προγραμματισμένο να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου. Σε παρακαλώ αυτό να παραδοθεί στο δέντρο της κολλητούλας. Το χρειάζεται απεγνωσμένα.

-GT2 Female Gold & GT2 Female White: για τη γυναίκα που αγαπά τα σπορ και λατρεύει το κλασικό, αυτά τα δύο απαράμιλλης αισθητικής smartwatches -γυναικείες εκδοχές του πολυσυζητημένου Huawei Watch GT2- διαθέτουν έξυπνα features και δεκάδες προγράμματα προπόνησης, ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν μοναδικό στυλ και «αέρα» σε κάθε γυναίκα, χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους. Αυτό, αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, να το παρκάρουν τα ταρανδάκια σου στην αδερφή μου. Και όλα θα πηγαίνουν… ρολόι. Και θα σταματήσει να γκρινιάζει, που δεν έχει. Και θα σταματήσει να ζηλεύει, τις άλλες. Σε παρακαλώ. Θα γλιτώσεις τη μαμά μου από μεγάλο μαρτύριο. Σε ευχαριστώ.

-P40 Lite & P40 Lite E: για τη γυναίκα που λατρεύει τη φωτογραφία, την επικοινωνία και τα social media, η προσιτή smartphone πολυτέλεια της Huawei από την κορυφαία σειρά P40 θα απογειώσει τις φωτογραφικές της λήψεις και θα κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Εδώ όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για μένα και ήρθε η ώρα να σου ζητήσω το δώρο μου. Αυτό. Ένα για μένα και ένα για τη μαμά μου. Σε εμένα γιατί λατρεύω και ζω με όλα τα παραπάνω, στη μαμά μου γιατί έτσι θέλω να τη βλέπω. Με τα καλύτερα!

 

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Άγιε μου Βασίλη, εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Εδώ είναι η πηγή της χαράς, εδώ είναι οι πρωταγωνιστές. Καταλαβαίνεις πως είσαι ο ήρωάς τους. Η ανυπομονησία τους χτυπάει κόκκινο και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τα απογοητεύσεις. Τόσα γράμματα σου έχουν στείλει άλλωστε. Είναι η χαρά της ζωής μας, τα χαμόγελα τα ίδια, η αισιοδοξία αυτοπροσώπως και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τη στιγμή που σκίζεται το περιτύλιγμα και οι μικρούληδες της καθημερινότητάς μας βρίσκουν μέσα αυτό ακριβώς που ονειρεύτηκαν. Το ξέρεις. Το ξέρεις καλύτερα από όλους αυτό.

Μετράνε τις μέρες, μετράνε τις ώρες, μετράνε τα δευτερόλεπτα με το βλέμμα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Λοιπόν, σε παρακαλώ… Για τα παιδιά, για τα ανήψια, για τους λιλιπούτειους φίλους όλου του κόσμου, μπορείς να διαλέξεις μεταξύ των παρακάτω.

-MatePad: με μεγάλη οθόνη, ισχυρό επεξεργαστή και πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, το MatePad είναι μια άκρως ευέλικτη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, σχολικό εργαλείο ή μίνι τηλεόραση! Ζυγίζει μόλις 490γρ. και λειτουργεί «έξυπνα» έτσι ώστε, αναλόγως την ανάγκη και την περίσταση, να εξοικονομεί ενέργεια και διάρκεια μπαταρίας. Ονειρεμένο όπως καταλαβαίνεις για την τηλεκπαίδευση, αλλά και για τον λίγο χρόνο ησυχίας που θέλει η μανούλα, ε;

-MatePad T10s: άλλο ένα premium tablet από τη Huawei, ιδανικό για αναπαραγωγή multimedia, με σύστημα ήχου Herman Cardon, και ειδικά προσχεδιασμένο για παιδιά, με ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου (Kids Corner) και έξι επίπεδα φίλτρων για μέγιστη προστασία ματιών.   
Σε παρακαλώ, σε εκλιπαρώ, αυτό να το πας στον ανιψιό μου. Του έχω αδιανόητη αδυναμία, είναι κούκλος ο μικρούλης μου, είναι το πιο έξυπνο παιδί του κόσμου και θέλω να λάμψει το μάτι του από ευτυχία. Θέλω το καλύτερο να το πας εκεί. Ευχαριστώ.

-MatePad T5 και MatePad T3: με τη σφραγίδα ποιότητας της Huawei, ακόμα δύο μοντέλα που ανεβάζουν τον πήχη στην κατηγορία των tablets και εγγυώνται ασφαλή χρήση από όλη την οικογένεια -οι μικροί σας φίλοι θα τα λατρέψουν! Ω ναι! Οι έφηβοι του σήμερα θα ξετρελαθούν. Άγιε μου Βασίλη, θέλω να πας δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Η Huawei έχει χριστουγεννιάτικες προσφορές οπότε θα τα καταφέρεις για άλλη μια χρονιά, είμαι σίγουρη.

-Y6P & Y5P: εξαιρετική πρόταση για τα μεγαλύτερα παιδιά, αυτά τα budget smartphones της Huawei καλύπτουν κάθε ανάγκη, ανταποκρίνονται γρήγορα στο multi-tasking και είναι ιδανικές συσκευές για αναπαραγωγή multimedia, πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και gaming!  
Καταλαβαίνεις. Ηλικία με δύσκολα γούστα. Ξέρεις. Εφηβικές ιδιοτροπίες που μαλακώνουν μπροστά σε τεχνολογικά θαύματα. Συνεννοηθήκαμε νομίζω.

Αγαπημένε μου, Άγιε Βασίλη, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σε ευχαριστώ για τη χαρά που μας δίνεις κάθε χρόνο. Συνέχισε να δίνεις αγάπη και να μοιράζεις χαμόγελα, ειδικά αυτήν την τόσο δύσκολη χρονιά, το έχουμε όλοι μεγάλη ανάγκη.

Κι επειδή καταλαβαίνω το δύσκολο έργο σου, θα ήθελα να σε βοηθήσω κάνοντας κι εγώ κάτι για σένα. Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με  δώρα ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ. Μην τρέχεις, μην ψάχνεις, μην κουράζεσαι. Αν τυλίξεις κάτι από την παρακάτω λίστα τα επιφωνήματα και οι τσιρίδες θα είναι δεδομένα.

Σε φιλώ και σου παραθέτω τη λίστα… J

Σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ!

 

Δώρα για όλους τους μεγάλους

Επαναλαμβάνω για να μην ξεχνιόμαστε: Εκπληκτικές συσκευές της Huawei που έγιναν bestsellers και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους καταναλωτές, θα διατίθενται σε προνομιακή τιμή! Μην χάσεις την προσφορά!

-P40 Pro: ναυαρχίδα της σειράς P40 και “best photo smartphone 2020”, η συσκευή αυτή δεν χρειάζεται συστάσεις -ασυναγώνιστο design, προηγμένη τεχνολογία, άλλο επίπεδο!

Αν δεν γίνομαι άπληστη, θα παρακαλούσα να έρθει κι αυτό κάτω από το δέντρο μου. Please, please, please, Santa!
Συγγνώμη, δεν θα ξανακάνω παρεμβολές. Συνεχίζω τη λίστα.

-P30 Pro, Nova 5T, P Smart 2021, P Smart S: καλύπτοντας όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα, η γκάμα smartphones της Huawei, θα ικανοποιήσει χρήστες όλων των ηλικιών. Επιλέξτε τη συσκευή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και αναβαθμίστε την καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων!    

-Watch GT2 & Watch GT2e: από την κορυφαία σειρά wearables της Huawei, αυτά τα δύο μοντέλα δεν αποτελούν ιδανικό δώρο μόνο για τους λάτρεις της γυμναστικής, καθώς πρόκειται για gadgets που παρακολουθούν συνολικά την υγεία και τη φυσική κατάσταση, καταγράφοντας βασικές λειτουργίες του σώματος όπως οι καρδιακοί παλμοί και ο ύπνος. 

 

Huawei Xmas 2020: οι προσφορές ανά κατηγορία
Αναλυτικά, οι χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei, ανά κατηγορία. Αναζητήστε τις μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

  • Smartphones: Σε προσφορά διατίθενται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα P40Pro, P40, P40 lite, P Smart S, P40 lite e, Y6P, Y5P, P30 Pro 128, Nova 5T, P30 lite και Y7 2019.
  • Wearables: Σε προσφορά διατίθεντα μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα smartwatches Watch GT 2 Pro με δώρο τα FreeBuds 3i, Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, Watch GT 2e, Watch Fit, Watch GT και τα ασύρματα noise-canceling ακουστικά FreeBuds 3. Μην ξεχνάτε πως όλα τα gadgets της Huawei είναι πλήρως συμβατά με Android και iOS συσκευές, προκειμένου να εξασφαλίζεται μέγιστη συνδεσιμότητα για τη διευκόλυνση των χρηστών.
  • Laptops: Σε προσφορά διατίθενται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα MateBook X Pro, MateBook 13, MatePad Pro, MateBook D 14″ και MateBook D 15″.
  • Tablets: Σε προσφορά διατίθενται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα MatePad 4+64 LTE, MatePad 4+64 WIFI, T5 3+32 WIFI, T10s 2+32 WIFI, T5 2+16 WIFI και T3 2+16 LTE.

Ho Ho Ho… Merry Christmas Everyone! 😉