Τα πιο ωραία looks που είδαμε στα shows των Off – White και Isabel Marant

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες. Εμείς φυσικά σε κρατάμε συνεχώς ενήμερη με τις new collection που δείχνουν οι οίκοι για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019/20, και το σημερινό θέμα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τώρα λοιπόν, θα δούμε τις συλλογές των Off – White και Isabel Marant που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον…

 

Off – White

O Virgil Abloh είναι ο σχεδιαστής των Off – White, των αγαπημένων ρούχων των supermodels. Στο νέο show είδαμε αέρινα φορέματα με απλό μοτίβο και έντονα χρώματα, ενώ αυτό που τράβηξε την προσοχή μας ήταν οι δημιουργίες με γεωμετρικά σχέδια που θύμιζαν τη Formula 1. Το χαρακτηριστικό της new collection ήταν τα loose παντελόνια, τα οποία συνδυάστηκαν με oversized jacket που έδεναν μόνο στη λαιμόκοψη. Είμαστε σίγουρες ότι όσα είδαμε στο catwalk, σύντομα θα τα δούμε φορεμένα από τα μοντέλα σε street style εμφανίσεις.

 

Isabel Marant

H Γαλλίδα σχεδιάστρια είναι διάσημη για το chic bohemian style που δεν αποχωρίζεται ούτε στις χειμερινές κολεξιόν της. Το πρώτο πράγμα που προσέχεις στη συλλογή είναι οι slouchy boots και ankle boots σε γήινα χρώματα, ενώ το δεύτερο πράγμα ήταν τα τοπ και τα jackets που είχαν oversized ώμους και statement μανίκια. Όλα αυτά συνδυάστηκαν με wrap δερμάτινες φούστες, baggy παντελόνια και mini shorts.

Read More

And More