Τα πιο σημαντικά γεγονότα στον κόσμο της Μόδας το 2022

To 2022 ήταν μία φοβερή χρονιά για την Μόδα.Είχε τα πάντα, νέες συνεργασίες, υπέροχες εμφανίσεις, μεγάλες απώλειες και πολλά ακόμη! Η ανασκόπηση αυτής της χρονιάς δεν είναι καθόλου βαρετή, έχει ποικιλία και πολλά να ξαναθυμηθούμε μαζί.

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσουμε το 2022 ας κάνουμε μαζί ένα ταξίδι σε όλα όσα σημάδεψαν την Μόδα αυτή την χρονιά!

Η αρχή του έτους ήρθε με την απώλεια ενός εμβληματικού σχεδιαστή. Ο Thiery Mugler έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο, O Γάλλος δημιουργός ο οποίος μεσουράνησε στον κόσμο της μόδας τα χρόνια του 1980 έκανε αίσθηση για το τολμηρό του στιλ και έγραψε ιστορία με το έργο τους και την προσωπική του ματιά στον χώρο της μόδας.

H Rihanna ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της και όλα όσα ξέραμε για το maternity style αλλάζουν. Η Rihanna συνεχίζει να ντύνεται όπως πριν, σέξι και τολμηρά πηγαίνοντας το στιλ εγκυμοσύνης ένα βήμα παραπέρα.

Το ροζ κυριαρχεί στα trends, η Βarbiecore τάση γίνεται εμμονή και όλα βάφονται σιγά σιγά με το χρώμα της αγαπημένης μας Barbie. O Valentino μετά από δεκαετίες βγάζει το κόκκινο από την συλλογή του και φτιάχνει μία ολόκληρη collection με ροζ σύνολα.

Η Zendaya κάνει άλλη μία statement εμφάνιση στα Όσκαρ φόρο τιμής στην Σάρον Στόουν και αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο fashion icon είναι. Κάθε χρόνο και καλύτερη.

Η Kim Kardashian εμφανίζεται στο Met Gala με φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε και αυτή είναι η viral red carpet εικόνα του 2022.

Ο Timothee Chalamet κάνει την red capet εμφάνιση που «ρίχνει» το Instagram στην Βενετία με open back δημιουργία του Haider Ackermann.

Η Βella Hadid εμφανίζεται στο show του οίκου Coperni γυμνή και 2 άτομα την ψεκάζουν με ένα νέο υλικο που μεταμορφώνεται σε…φόρεμα πάνω στην σκηνή! Η στιγμή γίνεται viral και αποτελεί το στιγμιότυπο που δεν θα ξεχάσουμε από το 2022.

Ο Τοm Ford πουλάει την εταιρεία του στην Estee Lauder με ένα deal που δεν έχει ξαναγίνει. Παρόλα αυτά παραμένει σαν supervisor ενώ θα ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο περισσότερο.

Η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς: O oίκος Gucci σταματά την συνεργασία του με τον σταρ designer Alessandro Michele. Τέλος εποχής για την Gucci και τέλος μίας συνεργασίας που έγραψε ιστορία!

@Βalenciaga

Ο οίκος Balenciaga λανσάρει μία καμπάνια με παιδάκια να κρατάνε αρκουδάκια στην αισθητική του BDSM και ένα σκάνδαλο φουντώνει στο διαδίκτυο. Ακολουθούν cancel εκστρατείες στο Instagram, followers να καίνε Balenciaga προϊόντα τους, επιθέσεις σε boutique του οίκου και μία περίοδος αποκαθήλωσης. Περιμένουμε το νέο έτος για να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει όλο αυτό.

 

 

 

 

 

Read More

And More