Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο instagram αυτή την εβδομάδα

Ξεκίνησε το δεύτερο Lockdown και για μία ακόμη φορά θα μείνουμε σπίτι. Καιρός για ξεκούραση, οργάνωση και ποιοτικό χρόνο με αγαπημένους μας. Εμείς εδώ στο Tlife θα σας κρατήσουμε την καλύτερη παρέα και βεβαίως θα σας ενημερώνουμε για όλα. Πέρα όμως από  την επικαιρότητα και τις ειδήσεις, αυτή την περίοδο θέλουμε και κάτι να μας κάνει να ξεχνιόμαστε και να… ταξιδεύουμε. Ωραίες εικόνες και ιδέες που θα μας δώσουν έμπνευση και όρεξη για την συνέχεια.

Το instagram είναι ίσως ένα από τους βασικούς τρόπους να δεις τι γίνεται στον κόσμο γενικά, αλλά και να χαζέψεις εικόνες και ωραίες εμφανίσεις, γιατί μπορεί τώρα να μένουμε σπίτι όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να ενημερωνόμαστε και να βλέπουμε ωραία style και γιατί όχι να παίρνουμε tips από στιλάτες γυναίκες.

 Έτσι σήμερα όπως κάθε Σάββατο έκανα μία ωραία βόλτα στα instagram των πιο καλοντυμένων γυναικών της showbiz και σου ετοίμασα μια λίστα με τα πιο ωραία look της εβδομάδας!

@ilianapapageorgiou

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην καθημερινή της εκπομπή, εμφανίζεται με πολλά διαφορετικά στιλ κάθε μέρα και μας δίνει πολλές ιδέες με βάση τα φετινά trend. Εδώ με γρι blazer dress, που έχει σοφιστικέ στιλ ενώ η Ηλιάνα απέφυγε να προσθέσει κοσμήματα δίνοντας του ένα αυστηρό αλλά θηλυκό ύφος.

@stam_tsimtsili

To vinyl κολάν φέτος είναι μεγάλη τάση και βεβαίως θα φορεθεί από όλες τις fashionista. H Σταματίνα Τσιμτσιλή το τόλμησε δίνοντας του ένα πιο daily ύφος συνδυάζοντας το με boho top και μποτάκια και μας αρέσει πολύ.

@jeannedamas

Aν διανύεις τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σου, πάρε ιδέες από την εγκυμονούσα Jeanne Damas. Eδώ με τζιν και πουλόβερ που συνδύασε με μουτόν σε μπεζ χρώμα για τις πρώτες κρύες μέρες στο Παρίσι.

@tatistefanidou

Tα γήινα χρώματα πάντα δίνουν μία chic αίσθηση στον ντύσιμο μας, η Τατιάνα Στεφανίδου συνδυάζει άψογα ένα βελούδινο παντελόνι με bow tie πουκάμισο σε αποχρώσεις του φθινοπώρου και μας χαρίζει ένα άψογο look.

@genevievv

Οι vinyl μπότες είναι ότι που edgy μπορείς να φορέσεις αλλά η Genevieve Majari τις συνδύασε τόσο σωστά με midi φούστα και πουκάμισο σε earth tones που δίνει σε αυτό το avant garde κομμάτι μία urban εικόνα.

@kaiagerber

To puffer jacket εδώ και σεζόν είναι το αγαπημένο πανωφόρι του χειμώνα.Φέτος ακόμη περισσότερο σε νέα wrap εκδοχή, από τον οίκο Prada που έχει γίνει το αγαπημένο των celebrities όπως εδώ βλέπουμε να το φοράει η Kaia Gerber.

@chiaraferragni

Φόρμες και ζακέτες, η στολή της καραντίνας. Η Chiara Ferragni συνδυάζει άψογα τις μπεζ φόρμες της με πλεκτή ζακέτα σε έντονα χρώματα και sneakers και μας δίνει ιδέα για τις βόλτες μας.

@fayskorda

H δερμάτινη φούστα έχει μπει στην καθημερινότητα και πλέον δεν αποτελεί κομμάτι που φοράς σε βραδινή μόνο έξοδο. Η Φαίη Σκορδά την συνδύασε τέλεια με ροζ πλεκτό και κλασικές γόβες ενώ απογείωσε το σύνολο της με cute κοσμήματα.

@alexachung

To βελούδινο φόρεμα αποτελεί ένα statement κομμάτι που δύσκολα επιλέγεις.Η Alexa Chung φόρεσε ένα με volume μανίκια σε balloon  γραμμή που αποτελεί τέλεια ιδέα για πιο χαλαρές επίσημες εμφανίσεις.

@chrismbo

Bολτα με το ποδήλατο και τέλεια πρόταση από την Χριστίνα Μπόμπα που συνδύασε το τζιν με fleece παλτό και sneakers σε ένα σύνολο που έχει ζέστη και άνεση!

Read More

And More