Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν στο Instagram αυτή την εβδομάδα οι διάσημες

Κάθε ΣΚ εδώ στο Tlife κάνουμε ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα και μία βόλτα στο Instagram των celebrities για να δούμε ωραίες εικόνες και να πάρουμε και έμπνευση για ανοιξιάτικα σύνολα. Αυτή την εβδομάδα οι διάσημες διάλεξαν πολλά φορέματα και χρώμα για τις εμφανίσεις τους, ας δούμε μαζί ποια σύνολα ξεχώρισαν για το στιλ τους.

Φόρεμα με όγκο στα μανίκια και wrap γραμμή επιλέγει η Σταματίνα Τσιμστιλή και δίνει χρώμα με neon lace up γόβες στο σύνολο της.

Color block κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου με δύο ανοιξιάτικα χρώματα ροζ και πράσινο και τα καταφέρνει περίφημα.

Τζιν ολόσωμη φόρμα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κομμάτι κλειδί για τώρα που της δίνει θηλυκότητα με lace up γόβες.

Casual αλλά με στιλ η Δέσπινα Βανδή, επιλέγει φόρμες και δίνει ένα πιο χαριτωμένο στοιχείο με πλεκτή εσάρπα στην εμφάνιση της.

Καρό φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση με ρετρό ύφος φοράει η Φαίη Σκορδά σε μία ανοιξιάτικη εμφάνιση που ξεχώρισε.

Denim mini φόρεμα με ruffle details του οίκου  Versace επιλέγει η Ελένη Φουρέιρα και μας δείχνει την δυναμική του τζιν τώρα την άνοιξη.

 

Denim on denim επιλέγει η Τάμτα και συνδυάζει off shloulder τζιν top με το αγαπημένο της τζιν παντελόνι σε ένα look που αξίζει να αντιγράψεις.

Πλεκτό φόρεμα σε λευκό χρώμα και ασορτί ζακέτα φοράει η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα και κάνει μία από τις πιο cute εμφανίσεις της εβδομάδας.

Snake print παντελόνι συνδυάζει η Ανθή Σαλαγκούδη με λευκό shirt top και δημιουργεί ένα urban look που φοριέται πολύ άνετα τώρα.

Folk φόρμα φοράει η Κατερίνα Καινούργιου και μας αρέσει πολύ αφού αυτά τα μοτίβα φοριούνται με άνεση τώρα που ο καιρός αρχίζει να φτιάχνει.

 

 

 

Read More

And More