Tα πιο stylish παπούτσια της σεζόν από την Adam’s Shoes!

Τα παπούτσια είναι τα αγαπημένα fashion items κάθε γυναίκας και με τη νέα σεζόν όλες θέλουμε να αποκτήσουμε τα πιο stylish new shoes που θα μας ανανεώσουν και θα κάνουν update στα look μας. Μπότες, μποτάκια, γόβες και αρβυλάκια είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιλογές που μας προσφέρει ο χειμώνας για να συνδυάζουμε τα αγαπημένα μας παπούτσια στις πολλαπλές εμφανίσεις μας.

Σίγουρα θέλεις να ακολουθήσεις τα νέα απόλυτα trends και να τα εντάξεις στο καθημερινό σου look. Χρειάζεσαι, όμως, μια μικρή βοήθεια για να καταλήξεις σε αυτά που πρέπει να αποκτήσεις και σε τι αξίζει να επενδύσεις αυτή τη σεζόν. Σήμερα, λοιπόν, θα σε βοηθήσω να ενημερωθείς για την μόδα του φετινού χειμώνα μέσα από την νέα συλλογή που υπογράφει η Adam’s Shoes με πολλά σχέδια και επιλογές για όλα τα στυλ και μάλιστα σε φανταστικές τιμές!

 

Εδώ θα βρεις ό,τι πραγματικά χρειάζεσαι, με σχέδια και προτάσεις για όλα τα look, πάντα με τα πιο ενημερωμένα σχέδια και φυσικά σε ασυναγώνιστες τιμές! Η νέα collection ξετρελαίνει και μας προτείνει νέα σχέδια που… προκαλούν! Μπορείς να τα δεις όλα online στο site της εταιρίας και βέβαια στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Στην Adam’s Shoes δεν χρειάζεται να ψάξεις και να κουραστείς, αφού εδώ υπάρχουν τα πάντα: casual shoes όπως rock αρβυλάκια, με τρουκς ή μεταλλικές λεπτομέρειες που κάνουν τις καθημερινές εμφανίσεις άνετες και στιλάτες, δερμάτινα μποτάκια με τις western αναφορές που είναι η απόλυτη τάση για αυτή την σεζόν και βέβαια κομμάτι κλειδί για όλες τις winter cool εμφανίσεις σου, αλλά και new style shoes με τα χοντρά τετράγωνα τακούνια που δίνουν μία retro αίσθηση, όπως επίσης και εντυπωσιακές overknee μπότες που έχουν μπει στην ζωή μας εδώ και πολλές σεζόν για sexy εμφανίσεις. Φυσικά δεν απουσιάζουν τα casual χαμηλά παπούτσια για όλες τις ώρες της ημέρας, σε δέρμα ή καστόρ, που μεταμορφώνουν το πρωινό σας look, αλλά και οι elegant ψηλοτάκουνες γόβες σε λουστρίνι για βραδινά βήματα που θα εντυπωσιάσουν!

Η Αdam’s Shoes δημιούργησε και αυτή την φορά μία συλλογή που ξεπερνά κάθε φαντασία, για γυναίκες που θέλουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Για περισσότερες πληροφορίες
Αθήνα 210- 9024435
Θεσσαλονίκη 2310-682222
Κύπρος 357-22-346151
www.adamsshoes.gr
Κάντε like στο FB Adam’s Shoes
Aκολουθήστε το brand και στο Instagram adamsshoes.gr

 

Read More

And More