Tα πιο ζεστά αξεσουάρ που χρειάζεσαι αυτή την εποχή θα τα βρεις ΕΔΩ!

Τον χειμώνα συγκριτικά με κάθε άλλη εποχή μπορούμε να εμπλουτίσουμε τα καθημερινά μας looks με αφράτα κασκόλ, ζεστά γάντια, παιχνιδιάρικα σκουφιά και φυσικά αγαπημένες κάλτσες!

Το παιχνίδι με τα αξεσουάρ σε κρατάει ζεστή ενώ μπορεί να προσδώσει χρώμα σε κάθε εμφάνιση! Οι μονοψήφιοι δείκτες του υδράργυρου είναι μια πολύ καλή αφορμή για να προσθέσεις νότες χιούμορ στο καθημερινό σου στιλ με σκουφιά, χρωματιστές κάλτσες και βεβαίως τα κλασικά αγαπημένα μας κασκόλ!
Ενα αφιέρωμα σε όλα όσα χρειάζεσαι τώρα για να κρατήσεις ψηλά το style σου αλλά κυρίως την…θερμοκρασία σου!

Σκουφιά

σήμα κατατεθέν του χειμώνα και κάνουν την εμφάνισή τους όταν πιάνουν τα πρώτα κρύα. Τα σκουφάκια δίνουν έξτρα στιλιστικούς πόντους στις urban και casual εμφανίσεις, ενώ είναι αρκετές οι φορές που μπορούν να προσφέρουν ένα edgy αποτέλεσμα στα night looks. Από την άλλη, τα γάντια είναι άκρως απαραίτητα αφού προστατεύουν τα χέρια μας από το κρύο, αλλά και τη ξηροδερμία. Τα πλεκτά είναι κυρίως για πρωινές εμφανίσεις, ενώ τα δερμάτινα μπορούν να ενταχθούν σε all day looks.

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

Κασκόλ

ς αρέσουν πολύ και αυτό γιατί μπορούν να αλλάξουν ύφος σε ένα παλτό που φοράμε κάθε μέρα (και ίσως το έχουμε βαρεθεί λίγο). Είναι τέλειο το styling όταν το τυλίγουμε στο λαιμό μας και βάζουμε τα μαλλιά μας από μέσα, αλλά εκτός από αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε και το χρηστικό του χαρακτήρα. Είναι ζεστό και super cozy και αυτά είναι αρκετά για να έχει την πρώτη θέση στην καρδιά μας και το στιλ μας.

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

Κάλτσες

Βάλε fun στοιχεία στις επιλογές σου και διάλεξε χρωματιστές ή με cute σχέδια για να σου φτιάξει κυρίως η διάθεση και σίγουρα να νιώθεις πιο ζεστή τις κρύες μέρες. Εγώ σου έφτιαξα μία ωραία συλλογή με διάφορα σχέδια που θα σου αλλάξουν το look και το mood!

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

 

Read More

And More