Τα ρομπότ στο show του Coperni και όλα τα highlights από το Παρίσι

Η Eβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται με μοναδικά show και εντυπωσιακές συλλογές, ας δούμε τα highlights από την χθεσινή μέρα στο Παρίσι.

Loewe

 

Ο Jonathan Anderson μας έδειξε άλλη μία μοναδική συλλογή για τον οίκο Loewe, όπου τα σουρεάλ στοιχεία κυριάρχησαν. Φτερά και ρούχα με …οφθαλμαπάτες έντυσαν τα μοντέλα. Μία collection με υπέροχα new edgy κομμάτια που σίγουρα θα γίνουν must.

Giambattista Valli

 

Μία ακόμη συλλογή με τα signature στοιχεία του σχεδιαστή, βολάν, φιόγκοι, πολυτέλεια και glam. Ένα παραμύθι με αέρινες φιγούρες και μία ακόμη collection που μας ταξίδεψε με το mood της.

Coperni

O Coperni πέρσι είχε την viral στιγμή της Paris Fashion Week, αφού αποφάσισε να ψεκάσει ένα φόρεμα πάνω στην Bella Hadid. Φέτος συνεχίζει να εντυπωσιάζει παρουσιάζοντας κάποια ρομπότ-σκύλους στο catwalk σε συνεργασία με την εταιρία Boston Dynamics τα οποία συμμετείχαν κανονικά στο show. Το κλασικό παραμύθι του λύκου και του πρόβατου ήταν η έμπνευση για την συλλογή των  Sébastien Meyer και Arnaud Vaillant.

Victoria Beckham

 

H συλλογή της Beckham είχε έμπνευση από την ταινία του 2009 “Grey Gardens” με πρωταγωνιστές τους Drew Barrymore και Jessica Lange. Η ταινία βασίζεται στη ζωή της Έντι Μπουβιέ Μπιλ και της μητέρας της, Έντιθ, και τις ζωές τους σε ένα απομονωμένο κτήμα στο Λονγκ Άιλαντ. Το μοναδικό προσωπικό στυλ της Έντι και της Έντιθ αποτυπώθηκε από τον Μπέκαμ με φούστες από διαφορετικά υφάσματα ενωμένα μεταξύ τους, εκκεντρικές πινελιές φτερών και μέτριες αλλά δραματικές μεταξωτές θήκες με λεπτομέρειες στα μανίκια.Σοφιστικέ πολυτέλεια και υπέροχα αξεσουάρ που λατρέψαμε.

Φωτογραφίες Getty Images- Reuters-Splash Ideal Images

Read More

And More