Τα στιλιστικά μαθήματα που παραδίδει η νέα συλλογή του John Galliano για τον Maison Margiela

Τα στιλιστικά μαθήματα που παραδίδει η νέα συλλογή του John Galliano για τον Maison Margiela | tlife.gr

Πριν από λίγες ώρες, το κοινό από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, είχε την ευκαιρία να δει τη νέα πολυτάραχη συλλογή του John Galliano για τον Maison Margiela. Από τότε που ο ίδιος πήρε τα ηνία στο γαλλικό οίκο της μόδας το 2015, έχει σεβαστεί στο έπακρο το DNA του Margiela και το έχει προσαρμόσει στις τάσεις που εξελίσσονται χωρίς σταματημό.

Για την επόμενη χειμερινή σεζόν, ο σχεδιαστής “παίζει” με τις γραμμές και τα ρούχα και να μας εκπλήσσει με τις avant-garde ιδέες του. Πάμε να δούμε τα τέσσερα στιλιστικά μαθήματα που πήραμε από αυτήν την κολεξιόν.

 

Το κόκκινο ταιριάζει τέλεια με μπεζ

Πολλές φορές μας έχεις ρωτήσει πως μπορείς να συνδυάσεις ένα κόκκινο φόρεμα ή γενικά ένα κόκκινο ρούχο, εκτός από μαύρο ή λευκό. Την απάντηση δίνει ο Galliano που το συνδυάζει με μπεζ και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και ισορροπημένο. Για την ακρίβεια, έθεσε σαν βασικό χρώμα αυτήν την neutral και άτονη απόχρωση και της έδωσε λάμψη με μερικές κόκκινες πινελιές.

 

Layering και πάλι layering

Από ότι καταλαβαίνεις το layering θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη σεζόν. Θυμάσαι που παλιότερα λέγαμε ότι το πανωφόρι πρέπει να ξεπερνάει το μήκος του φορέματος; Ε, πλέον δεν ισχύει αυτό. “Παίξε” με τα μήκη, όπως έκανε και ο σχεδιαστής, και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη.

 

Το «πολυτελές» πλαστικό είναι must

Ο οίκος Chanel την περασμένη σεζόν, ενίσχυσε την αγάπη μας για το πλαστικό texture. Ο Galliano συνεχίζει να ενισχύει αυτήν την εμμονή και μας αποδεικνύει ότι οτιδήποτε πλαστικό θα συνεχίσει να είναι super must τάση και την επόμενη χειμερινή σεζόν. Από τα ρούχα, μέχρι τις τσάντες και τα παπούτσια.

 

Ο νέος τρόπος να κρατάς την τσάντα

Τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες τσάντες έχουν μπει δυναμικά στις ζωές μας. Μας αρέσουν, μας βολεύουν και συνήθως τις κρεμούσαμε στον πήχη ή στον ώμο. Αυτό το σενάριο δεν ισχύει στη νέα συλλογή του John, ο οποίος έβαλε τα μοντέλα να κρατούν αυτές τις τσάντες σαν μεγάλο φάκελο ή laptop. Τα λουράκια, από ότι καταλαβαίνεις, είναι πλέον αχρείαστα.

READ more