Τα tiny γυαλιά ηλίου είναι ξεπερασμένα, αυτά είναι τα γυαλιά που πρέπει να φορέσεις φέτος!

Tα γυαλιά ηλίου είναι από αυτά τα αξεσουάρ που έχουν την μαγική δύναμη να εκτοξεύσουν ένα σύνολο και να του δίνουν τέλειο style. Για μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας όπως Karl Lagerfeld and Anna Wintour είναι και αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης τους, έτσι τα trends στα γυαλιά είναι πάντα πολύ υψηλά στο search για όσους θέλουν να έχουν ένα in style look.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία fashion new τα γυαλιά ηλίου που φέτος είναι περιζήτητα δεν είναι τα tiny sumglasses που όλες αγαπήσαμε και φορέσαμε την προηγούμενη σεζόν.

Η wishlist για το καλοκαίρι του 2018 φέρνει στην κορυφή δύο άλλα style γυαλιών που ήδη κάνουν “καριέρα” στα social και στα editorial μόδας.

1. Cut eye

Αυτό είναι το new shape που πρέπει να έχουν τα γυαλιά σου το 2019. Λευκά ή ταρταρούγα δίνουν πάντα ένα vitnage tone στην εμφάνιση παρόλα αυτά θα τα φορέσεις με όλα σου τα σύνολα άνετα. Ιδανικά για τα σύνολα σου μέσα στην πόλη είναι ελαφριά και άνετα ώστε να τα φοράς όλη μέρα και βεβαίως θα φέρουν πολλά like στις φωτογραφίες των διακοπών σου με ψάθινο καπέλο.

2. 70’s sunglasses

 

Mε έμπνευση από την πιο groovy δεκαετία τα νέα γυαλιά ηλίου έχουν τετράγωνο σχήμα χρωματιστό φακό είναι μεταλλικά ή κοκάλινα και θυμίζουν ταινία με την Romy Schneider. Μεγάλοι οίκοι όπως Stella McCartney και Burberry μας το έδειξαν στα catwalk, καιρός να τα δοκιμάσεις.

Read More

And More