Tamta: όλες οι stylish εμφανίσεις στην Eurovision 2019!

Η Τamta είναι από τα λίγα fashion icon που κρατάει σταθερά το μοναδικό της style εδώ και χρόνια ώστε να μας εντυπωσιάζει και να μας εμπνέει!

Με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να επιμελείται τις εμφανίσεις έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δικό της originan type και σίγουρα να κάνει πολλές από εμάς να θέλουμε να την αντιγράψουμε!Φέτος η Τamta βρίσκεται στον διαγωνισμό της Eurovision 2019 με την αποστολή της Κύπρου και θα αντιπροσωπεύσει την χώρα στον επίσημο διαγωνισμό με το τραγούδι “Replay”.

Από την πρώτη μέρα που έφτασε στo Τελ Αβίβ μέχρι και σήμερα έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνιση που έχει επιλέξει για την σκηνή το βράδυ του Σαββάτου όσο και με τις υπόλοιπες επιλογές της.

Σήμερα σου έχω ετοιμάσει ένα απολαυστικό αφιέρωμα στις stylish εμφανίσεις της Τamta κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Ισραήλ με πολλές φωτογραφίες και styling details.

H Tamta έφτασε στο αεροδρόμιο του Tελ Αβίβ με logo crop top Replay συνδυασμένο με ψηλόμεσο acid jean και ζώνη ιμάντα.

Στην press conference της Eurovision με total look Βalenciaga, sock over-the -knee boots σε pink χρώμα και mini φόρεμα με international σημαίες.

Απολαμβάνοντας τον ήλιο με pink bustier και μπλε tu tu φούστα, pvc ζώνη διάφανη με αγκράφα ” Αlexsandra on the beach” και satin ροζ μποτάκια.

Στην κρατική τηλεόραση με ένα λευκό φόρεμα με κρίκο, που άφηνε ακάλυπτη την περιοχή της κοιλιάς, το οποίο είναι από την προσωπική συλλογή της Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: “Alexsandra on the beach”, συνδυασμένο με silver μποτάκια και vintage κοσμήματα.

Με super stylish εμφάνιση, συνδύασε oversized σακάκι με mini φούστα, polo t-shirt ,πλατφόρμες με λευκά καλτσάκια και τεράστια γυαλιά ηλίου.

Σε εμφάνιση στην τηλεόραση, με φόρεμα μακρύ ασύμμετρο από κόκκινο ύφασμα τύπου ταφτά και βολάν από την συλλογή της Aλεξάνδρα Κατσαίτη ” Αlexsandra on the beach”, που το συνδύασε με ugly sneakers και ζώνη διάφανη με αγκράφα ” Αlexsandra on the beach”.

Backstage με masculine style, συνδύασε ροζ πουκάμισο με tiny denim shorts Y Project, ροζ blazer και ροζ lace up μποτάκια Off White.

Σε εμφάνιση στην τηλεόραση, με κόκκινο φόρεμα από ύφασμα τύπου ταφτά και λευκό βολάν από την συλλογή της Aλεξάνδρα Κατσαίτη ” Αlexsandra on the beach”, που το συνδύασε με μπλε sock μποτάκια.

Στο opening ceremony της φετινής Eurovision, με couture dress των Mi-Ro σε μπλε χρώμα με τούλια και lace σχέδιο στο ντεκολτέ, συνδυασμένο με platform booties και funky γυαλιά ηλίου.

Σε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση με blazer στολισμένο με στρας, συνδυασμένο με shorts, sequin bralette και πολύ εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Mε σύνολο Natar Georgiou σε fluo χρώμα και γόβες Christian Louboutin.

Στην σκηνή η Τamta θα φορέσει ένα custom made amazing body, πολύ εντυπωσιακό σχεδιασμένο από τους Mi Ro σε συνεργασία με την Ma Li Ya, vinyl κάλτσες, γάντια και μαύρα μποτάκια.

Read More

And More