Τartan: Φέτος, το βασιλικό print απομακρύνεται από το καθωσπρέπει στιλ του!

To tartan καρό είναι ένα κλασικό print που αν το φορέσεις σωστά, μπορείς να απομακρυνθείς από την καθωσπρέπει φύση του και να κάνεις ένα ηχηρό fashion statement!Αυτό είχαν στο μυαλό τους οι σχεδιαστές φέτος, που το απογείωσαν μέσα από τις συλλογές τους, δοκιμάζοντας διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Το αγαπημένο βασιλικό print δεν φεύγει ποτέ από την μόδα, εξελίσεται και δίνει στα χειμερινά μας σύνολα ένα cozy chic στιλ! Αν αναρωτιέσαι πως φοράμε αυτό το all time classic μοτίβο φέτος τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο!

Picture by: SplashNews.com

Στον οίκο  Dior παραμένει  κομψό και θηλυκό με φούστες σε αυτό το μοτίβο συνδυασμένες με satin shirts!

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

H Stella McCartney  παρουσίασε  το ταρτάν σε διακριτικό, ανδρόγυνο στιλ, με τα κουστούμια να κλέβουν την παράσταση στο show.

Picture by: SplashNews.com
Στον  Saint Laurent το tartan φέτος θα “στολίσει” το ’80s power suiting της συλλογής με πασμίνες και κασκόλ σε αυτό το μοτίβο.

 

(Photo Estrop by Getty Images)

O Dries van Noten “τύλιξε” τα μοντέλα του με καρό blanket scarfs, φέρνοντας το cocooning ξανά στις τάσεις!

Picture by: SplashNews.com

O Andreas Kronthaler για την φετινή συλλογή  της Vivienne Westwood δεν είπε “όχι” στα αγαπημένο μοτίβο της εβληματκής σχεδιάστριας στο χρώμα star της σεζόν: To κόκκινο!

@burberry

Ο Burberry απογείωσε το tartan φέτος με τον καλλιτεχνικό διευθυντής Daniel Lee  να το ανανεώvει μέσα από χρώματα, στιλ και μεγέθη!

Read More

And More