Τάσεις Spring Summer 2020! Τι θα φορέσουμε τη νέα σεζόν (Part 1)

Έχουμε ήδη μπει σε ανοιξιάτικο mood παρόλο που ο καιρός δεν συμβαδίζει ακόμη αλλά θα γίνει και αυτό σύντομα. Θέλω να σε ενημερώσω για τις νέες τάσεις ώστε να είμαστε έτοιμες να υποδεχθούμε τη νέα σεζόν και μαζί της όλα τα new trends που θα φέρει! Όπως πολύ καλά ξέρεις, κάθε χρόνο και περίπου τέτοια εποχή σου συστήνω τις νέες τάσεις που θα μας απασχολήσουν στιλιστικά. Τα trends για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στις πασαρέλες εδώ και μήνες, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε τώρα μαζί τους γιατί σε λίγο θα ξεκινήσουμε να τις εντάσσουμε στην καθημερινότητά μας.

Δύο αφιερώματα ώστε να δεις πρώτη τις νέες τάσεις και να αποφασίσεις πως θα κινηθείς την επόμενη σεζόν

Το Tlife για ακόμα μια φορά δεν πρόκειται να σε αφήσει έτσι. Σου συστήνουμε τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, αυτές που πρέπει να ξέρεις και να υιοθετήσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου, ώστε να έχεις έναν οδηγό στις νέες σου αγορές και στους νέους στιλιστικούς σου συνδυασμούς. Μετακινήσου λοιπόν προς τα κάτω και δες τα στιλ που έχουν την τιμητική τους για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2017, καθώς και τα χρώματα που θα φορέσουμε περισσότερο.

Neon

Τα χρώματα πάντα είναι πολύ ψηλά στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.Φέτος όμως αλλάζουν τα πράγματα και πλέον τα neon χρώματα πρωταγωνιστούν στα catwalk των σχεδιαστών. Πράσινο φούξια κίτρινο είναι στην κορυφή των επιλογών και σίγουρα θα είναι ένα summer trend που θα υποκύψεις.Σε total look ή σε details τα neon colors ήρθαν για να μείνουν.Συμβουλή προς τις μη τολμηρές, ξεκίνησε με ένα top ή ένα αξεσουάρ για να εντάξεις safe την νέα αυτή τάση στην καθημερινότητα σου.

Shorts- Bερμούδες

Επισης ένα κομμάτι που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ το Καλοκαίρι απλά φέτος θα ενδώσεις και στις βερμούδες ή τα tailored κομμάτια που θα τα συνδυάσεις στην αρχή με σακάκια όσο ο καιρός το απαιτεί και μετά με αέρινα top. Δερμάτινα υφασμάτινα με prints ή με χρώμα όλα παίζουν πολύ δυνατά και σίγουρα θα τα απολαύσεις τους ζεστούς μήνες και όχι μόνο.

Λευκό

Αέρινα ρομαντικά με δαντέλα ή με sexy cut τα λευκά ρούχα δίνουν αυτή την summer αίσθηση που αναζητάς μόλις φτιάξει ο καιρός. Οι σχεδιαστές έδωσαν επιλογές για όλα τα γούστα και εσύ δεν έχεις από το να αποφασίσεις με τι λευκό ύφος θα εμφανιστείς αυτό το καλοκαίρι.

Γιλέκο

Ο οίκος Celine και ο οίκος Saint Laurent ήταν ξεκάθαροι με αυτό το ανδρικό κομμάτι, αυτό το καλοκαίρι θα το βάλεις για τα καλά στα look σου. Με shorts και μπότες με ρομαντικό φόρεμα ή με το αγαπημένο σου jean, θα δώσει αυτό το androgyne στοιχείο που θα αλλάξει τα ύφος σου και θα σε ανανεώσει.

Seventies

Boho φορέματα σε maxi γραμμή ή πιο σοφιστικέ με μπότες και τιρμπάν τα Seventies ήρθαν για τα καλα αυτή την σεζόν και θα γεμίσουν την ντουλάπα σου με αέρα από την διασκεδαστική δεκατία! Χρώματα μοτίβα που θα δώσουν τέλειο ύφος στην εμφάνιση σου και σίγουρα θα σε …ταξιδέψουν στο απόλυτο style!

Tropical

Η Jennifer Lopez ξαναφόρεσε το epic jungle dress στο show του Versace και αυτό ήταν το μεγαλύτερο σημάδι για το tropical trend της νέας σεζόν.Φορέματα φούστες shorts ή top θα φέρουν τον ρυθμό της ζούγκλας μέσα στην πόλη και θα μας φτιάξουν σίγουρα την διάθεση.Και να μην ξεχάσουμε τα μαγιό και τα beach items που σίγουρα θα δούμε με αυτό το print.

 

Read More

And More