Taste the fashion! Backstage στο πιο γευστικό fashion event!

Τελικά τι γεύση έχει η μόδα; Μπλε!

Γαρίδες μαριναρισμένες με γλυκιά σως τσίλι επάνω σε στρώμα από κινόα με μαρμελάδα λεμονιού, τρυφερά φύλλα σαλάτας και οξύμελι. Το ορεκτικό του Κώστα Αθανασίου προλόγισε τη γεύση της καλοκαιρινής συλλογής Etro. Μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ αγγινάρας Ιερουσαλήμ, γλάσσο harissa και σάλτσα από στραγγιστό γιαούρτι το κυρίως πιάτο από τον Χριστόφορο Πέσκια, εμπνευσμένο από τη συλλογή του οίκου Roberto Cavalli. Και γλυκό από τον Στέλιο Παρλιάρο που συνδύαζε 8 γεύσεις σε ένα βάζο με νότες από μπανάνα και ανανά παράλληλα με την αιφνιδιαστική λάμψη του οίκου Lanvin!

Το πρωτοποριακό fashion & gourmet δείπνο “Taste the Fashion” πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά στο Hilton Αθηνών με σκοπό την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ και φέτος μας ταξίδεψε “In the Blue” κάνοντας όλους εμάς που βρεθήκαμε εκεί να απολαύσουμε τη φρεσκάδα και το μπλε χρώμα του ελληνικού καλοκαιριού!

Τι γινόταν όμως backstage όσο οι καλεσμένοι απολάμβαναν το δυναμικό cocktail μόδας και γεύσης; Το TLIFE εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία που αξίζει να σημειωθεί πως είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί… Ο Χάρης Φαρσαράκης και η Μάτα Σεραφειμίδου του 2.2 studio αποτύπωσαν τα πάντα!

/
Μαλλιά, έμπνευση, χτενίσματα, αλλαγές… Ο hair stylist Νικόλας Βιλλιώτης με την ομάδα της Garnier. Πινέλα, σκιές, κραγιόν… και η ομάδα της M∙A∙C. Κι ο χρόνος τρέχει! Η ομάδα της PAN-SIK και η Άννα Αλμπάνη με το ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ Nail Academy.

/
Etro, Roberto Cavalli, Lanvin. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ… Τρεις κορυφαίοι οίκοι… Δημιουργίες παγκοσμίου φήμης! Και όοοολα αυτά υπό την στυλιστική και σκηνοθετική καθοδήγηση του fashion editor Μιχάλη Πάντου.

/
/
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής και χάρη στην ευαισθησία όλων όσων συμμετείχαν στις 2 πρώτες διοργανώσεις, το «Taste the Fashion» έχει συγκεντρώσει συνολικά το πολύ σημαντικό ποσό των €60.000 χάρη στο οποίο πραγματοποιήθηκε ένα πολύ μεγάλο έργο στο Σπίτι Φιλοξενίας του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο και παράλληλα ενισχύθηκαν σημαντικά τα ασθενέστερα οικονομικά παιδιά με καρκίνο που φιλοξενούνται με τις οικογένειές τους στον Ξενώνα του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Αυτό ακριβώς το γεγονός οδήγησε στην ετήσια διοργάνωση του θεσμού, πάντα με απώτερο στόχο την υποστήριξη παιδιών που βρίσκονται σε κάθε είδους ανάγκη.

/
Άλλωστε, το «Taste the Fashion» είναι κυρίως η απόδειξη του πόσο όμορφα και σημαντικά πράγματα μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι όταν ενώνουν τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους.

Read More

And More