Τελικά η Meghan Markle έχει ένα θέμα με το να σπάει το πρωτόκολλο στιλιστικά

Ήδη η Μeghan Markle έχει γίνει αγαπημένο style icon με τις εμφανίσεις της. Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το wedding dress που θα επιλέξει, και μέχρι τότε (107 μέρες για την τελετή) παρακολουθούμε τις στιλιστικές της επιλογές με πολύ ενδιαφέρον.

Μέχρι τώρα έχει κερδίσει τον κόσμο της μόδας, και ας έχει σπάσει κάποιες φορές το πρωτόκολλο με κάποιες επιλογές της. Κάτι ανάλογο έγινε και μερικές μέρες πριν σε μια βραδινή της έξοδο με τον Πρίγκιπα Χάρη σε εκδήλωση απονομής βραβείων.

Η τελετή απονομής σε βετεράνους τραυματίες, ήταν η πρώτη νυχτερινή εκδήλωση μετά τους αρραβώνες της, και η Markle επέλεξε να φορέσει ένα… κουστούμι. Το κουστούμι ήταν Alexander McQueen, αλλά η royal εκπρώσοπος τύπου δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με αυτή την εμφάνιση της μέλλουσας πριγκίπισσας.

Παρόλα αυτά εμάς μας άρεσε πάρα πολύ αυτό το look, fresh, fashion, cool, sexy, όλα όσα θες και εσύ από μία night εμφάνιση. Τις επόμενες μέρες η Κate Middleton φόρεσε και αυτή Alexander McQueen, σε δείπνο στο βασιλικό παλάτι, αλλά αυτή την φορά φόρεμα.

Ένα παιχνίδι εντυπώσεων που μόλις άρχισε. Τουλάχιστον έχει πολύ μόδα μέσα!

 

Read More

And More