Styling tips για το απόλυτο casual style από τη Sienna Miller

Το casual style σου φέρνει στο μυαλό το επιμελώς ατημέλητο look και γενικά μία εμφάνιση με χαλαρό styling, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Χμ… δεν είναι πάντα τόσο εύκολο, γιατί το απλό είναι και το πιο δύσκολο. Ακόμη και εδώ υπάρχουν κάποιοι κανόνες για το σωστό αποτέλεσμα. Δεν θα σε ζαλίσω όμως, με do και don’t, αλλά θα σου μιλήσω συγκεκριμένα με τέσσερα παραδείγματα που αν ακολουθήσεις σίγουρα θα έχεις το σωστό casual style και μάλιστα από μία super stylish γυναίκα, την αγαπημένη μας Sienne Miller.

 

1.Φόρεσε χρωματιστά flat shoes

Flat shoes και casual style πάνε σίγουρα μαζί. Η Sienna λοιπόν, επιλέγει χρωματιστά κόκκινα loafers που δίνουν αμέσως στην εμφάνιση ένα class. Aκόμη και ο πιο απλός συνδυασμός (jean και λευκό t-shirt) με ένα τέτοιο παπούτσι γίνεται super!

 

2.Συνδύασε το casual jacket σου με ένα silk dress

Φόρεσε το αγαπημένο σου fur casual jacket με ένα πιο επίσημο φόρεμα σε έντονο χρώμα και δημιούργησε έναν αναπάντεχο συνδυασμό. Για απόλυτο style επέλεξε χρώμα που κάνει την διαφορά και απέφυγε το μαύρο.

 

3.Δέσε το πουκάμισο σου σε κόμπο

Το πουκάμισο είναι αγαπημένο top για το jean σου. Την επόμενη φορά λοιπόν, μην το βάλεις από μέσα, αλλά δέστο μπροστά σε μικρο κόμπο και κάνε ένα super stylish combo με μία μόνο κίνηση.

 

4.Φόρεσε το camel παλτό σου… παντού

Μην κρατάς το παλτό σου για τις πιο “καλές” εμφανίσεις, αλλά συνδύασέ το με όλα τα urban σύνολά σου, με sneakers, με άνετα παντελόνια, με τα αγαπημένα σου πλεκτά και δώστου νέο mood.

Read More

And More