Θα φόραγες ποτέ το καλσόν σου σαν τοπ; Η νέα τάση στο Instagram!

Η διάφανη τάση είναι ουσιαστικά παντού – (ναι, Kardashians εσάς κατηγορούμε για αυτό), αλλά μερικοί άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να αγοράζουν ρούχα που είναι γραφτό να είναι see-through. Θέλουμε να πούμε, ότι δύσκολα μπορείς να εμφανιστείς στη δουλειά με το σουτιέν σου να φαίνεται ή με τις θηλές σου σε κoινή θέα, οπότε είναι μάλλον πολυτέλεια το να ξοδέψεις τα μετρητά σου σε ρούχα που μπορείς να φορέσεις μόνο σε ορισμένες και πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Και το Instagram έρχεται να συμφωνήσει στα παραπάνω, με τους πρακτικoύς DIYers να αναζητούν άλλο έξυπνο τρόπο για να φορέσουν την τάση χωρίς να αγοράσουν κάτι καινούργιο.

Και το μόνο που χρειάζεται για να το κάνουμε κι εμείς, είναι ένα καλσόν. Τα καλσόν φορεμένο ως τοπ είναι τάση στο Instagram, χάρη στους χορευτές που έχουν ένα έξυπνο τρόπο να ανακυκλώνουν τα καλσόν σε χαριτωμένα, crop-tops.
Φυσικά, μπορεί να θέλεις να επιλέξεις ένα καλσόν που δεν είναι τελείως διάφανο, σίγουρα όμως θα πρέπει να αποφύγεις εκείνα με τις έντονες ραφές στον καβάλο. Αν επιλέξεις όμως το σωστό μπορείς να αναπαράγεις το look πανεύκολα μόνο με ένα ψαλίδι.

And More