Θα φορούσες vinyl κολάν το πρωί; H Ηailey Baldwin το έκανε και μας άρεσε πολύ!

Yπάρχουν κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την βραδινή ή την πρωινή μας εμφάνιση. Τα έχουμε για συγκεκριμένες εμφανίσεις και αποφεύγουμε να τα φοράμε αν δεν είναι η σωστή στιγμή!

Το vinyl φέτος έχει κάνει δυναμικό comeback, κυρίως σε leggings, φούστες και trench coats, και σίγουρα δεν είναι ένα κομμάτι που έχεις σκεφτεί να το φορέσεις μέρα – μεσημέρι! Παρόλα αυτά σήμερα θα σου ανατρέψω και αυτή σου την πεποίθηση γιατί μπορώ με αποδείξεις να σου δείξω ένα super cool daily σύνολο με vinyl κολάν. Πολύτιμος βοηθός η εντυπωσιακή Hailey Baldwin που μας εκπλήσσει πάντα με τις super stylish street style επιλογές της, ειδικά τον τελευταίο καιρό στο πλευρό του Justin Bieber.

Λίγες μέρες πριν σε μία πρωινή της εμφάνιση, το γνωστό μοντέλο φόρεσε ένα vinyl κολάν και μάλιστα με super cool τρόπο που όλες μπορούμε να αντιγράψουμε.

Το συνδύασε με oversized φούτερ (ίσως ήταν του Justin), D-frame μαύρα γυαλιά, color sneakers και μία black leather τσάντα που φόρεσε χιαστή. Μία ωραία ιδέα για every day look και μάλιστα με κομμάτι που ούτε είχες φανταστεί!

Read More

And More