Θα φύγεις το τριήμερο; Πριν φτιάξεις την βαλίτσα σου δες εδώ!

Αν έχεις αποφασίσει να κάνεις ένα μικρό ταξίδι το τριήμερο της 28ης τότε σου έχω τέλεια νέα. Μία τόσο περίεργη περίοδο που ο καιρός δεν είναι ούτε χειμώνας ούτε καλοκαίρι θες βοήθεια στο πακετάρισμα.

Σου έχω ετοιμάσει την βαλίτσα σου με προτάσεις από ρούχα μέχρι αξεσουάρ ώστε να δεις και να αποφασίσεις τι τελικά θα πάρεις μαζί σου χωρίς να κουραστείς καθόλου αλλά κυρίως να είσαι στιλάτη εκεί που θα πας.

Συνήθως τα τριήμερα αυτά επιλέγουμε προορισμούς ώστε να χαλαρώσουμε, οπότε τα ρούχα που χρειάζεσαι είναι άνετα και casual, μακριά από το city style που ίσως έχεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Οι ιδέες που σου προτείνω σίγουρα θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου! Άνετα ρούχα και πάνω από όλα πασπαρτού κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα χωρίς να χάνεις το στιλ σου, αλλά πάντα με οδηγό τα trends της εποχής.

Jean Benetton 69.95€

To jean δεν μπορεί να λείπει από την απόδραση σου, θα το φορέσεις και στο ταξίδι αλλά σίγουρα θα το χαρείς εκεί στους περιπάτους σου και στις βόλτες σου.

Hoodie American Eagle 44.95€

Θα σε ζεστάνει αλλά θα το φοράς και όλη την ημέρα με το jean σου και sneakers για stylish casual look. Διάλεξε ένα με χρώμα.

Πουκάμισο BSB 49.90€

Ένα καρό πουκάμισο θα δώσει το relax mood στην εμφάνισησου και σίγουρα θα το συνδυάσεις με το jean σου για βόλτα στο χωριό.

Jacket Tom Tailor, Shop and Trade 59€

Πλέον το jacket είναι απαρραίτητο, πάρε μαζί σου ένα ελαφρύ αλλά ζεστό και σίγουρα αδιάβροχο για να είσαι safe σε κάθε περίσταση.

Πλεκτό Sisley

Πάρε μαζί σου ένα ελαφρύ χρωματιστό πουλόβερ που δεν θα πιάνει πολύ χρόνο και θα το έχεις στην τσάντα σου αν κρυώσεις.

Φουλάρι Accessorize 28€

 

Ένα φουλάρι είναι απαραίτητο και για το style αλλά και για το πρώτο αεράκι.Πάρε μαζί σου ένα με earth colors και συνδύασε το με όλα σου τα outfits.

Tσάντα Benetton 35.95€

Μία τσάντα σε σχήμα πουγκί με tartan στοιχεία θα σε συνοδεύσει σε μία απόδραση και θα σου δίνει style με όλα τα casual σύνολα σου.

Sneakers Ted Baker

Σίγουρα χρειάζεσαι sneakers αλλά τα πιο στιλάτα. Διάλεξε αυτά που θα φορέσεις και το πρωί αλλά και το βράδυ αν θες να πας για ένα χαλαρό…τσιπουράκι.

Κάλτσες Calzedonia 3.95€

Χωρίς κάλτσες δεν φεύγεις αλλά πάρε μαζί σου τις πιο ωραίες με χρώματα και σχέδια.

Φόρεμα Pepe jeans, Shop and Trade 74€

Το φόρεμα που χρειάζεσαι για μία τέτοια απόδραση είναι σε χαλαρό ύφος και σίγουρα όχι πολύ fancy. Mπορείς να το φορέσεις ακόμη και με sneakers.

Μποτάκια Steve Madden, Nak 159€

Αν πρέπει να έχεις μαζί σου και ένα πιο…θυληκό ζευγάρι παπούτσια πάρε ένα μποτάκι suede που θα το συνδυάσεις και με τα casual πρωινά σου σύνολα αλλά και το βράδυ με ένα cool dress.

Φόρμα Εllesse, Shop and Trade 50€

Για τις χαλαρές ώρες στο δωμάτιο ή το πρωί με το hoodie σου χρειάζεσαι μία άνετη φόρμα, μην ξεχάσεις να την πάρεις μαζί σου.

Read More

And More