Θα κάτσω σπίτι! Τα πιο cozy ρούχα και αξεσουάρ για τέλειο cocooning

Aπό εκεί που σου δίναμε συμβουλές για party looks, πως θα φορέσεις τις παγιέτες, τα metallics και πως θα έχεις ένα άψογο night outfit, περνάμε στην απέναντι όχθη και σου λέμε πως θα είσαι stylish εντός σπιτιού. Τέλος τα ξενύχτια, τα ποτά και τα πάρτι (για λίγες μέρες τουλάχιστον) κι έφτασε η ώρα να περάσουμε χρόνο μέσα στο σπίτι, να αφοσιωθούμε στον εαυτό μας και να ξεκουραστούμε.

Για αυτές τις στιγμές χαλάρωσης εμείς έχουμε να σου προτείνουμε και τα ιδανικά homewear. Πιτζάμες, ρόμπες και παντόφλες που θα δημιουργήσουν ένα cozy και στιλάτο σύνολο για μέσα στο σπίτι.Έψαξα στα μαγαζιά και στα online shops και σου βρήκα πιο τέλεια, τα πιο fluffy, τα πιο cute ρούχα και αξεσουάρ για το σπίτι που θα σε κάνουν να ηρεμήσεις και να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο το cocooning

Παντόφλες

Όπως ένα επιτυχημένο σύνολο θέλει και το ιδανικό παπούτσι, έτσι κι ένα stylish homewear αναζητάει τα ιδανικά slippers ή κάλτσες. Εδώ θα βρεις επιλογές με γούνα που είναι μεγάλο trend, funky και πιο cute slippers, αλλά και κάλτσες μέχρι το γόνατο ή πιο κοντές για εσένα που δεν συμπαθείς τις παντόφλες.

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

Πιτζάμες

Εδώ θα βρεις πολλές επιλογές. Μεταξωτέςγια elegant εμφανίσεις μέσα στο σπίτι, με κολάν για άνετο και girly styling ή σε loose γραμμή για άνετα looks. Διάλεξε την ιδανική πιτζάμα για σένα με χρώμα ή με σχέδια και συνδύασε την με τα αγαπημένα σου tops (ή το t-shirt του αγοριού σου) και κάτσε με άνεση στον καναπέ σου βλέποντας ρομαντικές ταινίες.

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

Ρόμπες

Mία ζεστή ρόμπα ή ένα stylish κιμονό, είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώθεις cozy εντός σπιτιού και να χαλαρώσεις κάνοντας cocooning. Μπορείς να τις συνδυάσεις με πλεκτές κάλτσες, με ένα pyjama shorts ή ένα παντελόνι. Το σίγουρο είναι πως οι ρόμπες που σου προτείνουμε θα γίνουν τα αγαπημένα σου πανωφόρια… εντός σπιτιού.

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

Read More

And More