The Fashion Trend! Τα ψαγμένα κορίτσια κρατάνε αντρικές τσάντες…

Οι ανδρικές τσάντες έχουν εξελιχθεί σε αντικείμενο πόθου και για τον γυναικείο πληθυσμό και παρά το ότι σχεδιάζονται για να συνοδεύουν κοστούμια αποτελούν το κατάλληλο συμπλήρωμα για τα ανοιξιάτικα outfits σου!

Το να κρατήσεις ένα αντρικό αξεσουάρ δεν σε καθιστά cross dresser ούτε είναι ενδεικτικό της ανδρόγυνης τάσης! Το μόνο που υποδεικνύει είναι ότι εκτιμάς το γνήσια δωρικό και συνάμα πολυτελές design!

Υπάρχει όμως και ένα ακόμα μυστικό κρυμμένο στην αγορά των ανδρικών αξεσουάρ! Η ανδρική τσάντα είναι ένα προιόν με πολύ μικρότερο αγοραστικό εύρος από τη γυναικεία ενώ δεν υπάρχουν “it bags” που να εκτοξεύουν τις τιμές στις 3.000 ευρώ! Έτσι λοιπόν μπορείς να βρεις μια υπέροχη, δερμάτινη tote τσάντα στην ανδρική σειρά του αγαπημένου σου οίκου στη μισή σχεδόν τιμή από ότι θα την έβρισκες στη γυναικεία!

Ψάχοντας στα ανδρικά ράφια, μην ξεχάσεις να κοιτάξεις για θήκες laptop και Ι Pad αλλά και για υπέροχες weekend bags! Θα βρεις πολύ μεγαλύτερη ποικιλία αλλά και πιο μίνιμαλ κομψές εκδοχές από ότι στις γυναικείες σειρές!

Έχεις σκεφτεί να κρατήσεις στο γραφείο μια τετραγωνισμένη θήκη για laptop όπως αυτή που προτείνει ο Phillip Lim; Μπορείς να κρατήσεις μια oversized τσάντα όπως του οίκου Louis Vuitton και Dior για μια σύντομη εξόρμηση εκτός πόλης. Και εντός πόλης, γιατί όχι. Αν ανήκεις σε εκείνες τις γυναίκες που αγαπούν τις extra large everyday bags….

Δέρμα και ψάθα, τα φυσικά υλικά πρωταγωνιστούν στις γυναικείες τάσεις αλλά και στη συλλογή του οίκου Gucci στα ανδρικά -οπότε εκμεταλλεύσου το! To δέρμα στις μίνιμαλ εκδοχές του με λιτό σχεδιασμό ξεχωρίζει στα catwalks των Iceberg και Kenzo. Για ρίξε μια ματιά πριν αποφασίσεις…

Μερικές φορές στα αντρικά κρύβονται θησαυροί…

Κάνε κλικ στις φωτογραφίες για να διαλέξεις την τσάντα που σου ταιριάζει!

Read More

And More